fbicon
×

Водопроводни продукти

DS Home предлага изчерпателна гама от водопроводни продукти, включително сферични и спирални кранове, тръби и фитинги, гъвкави връзки за студена вода, PPR и PPE тръби, фитинги и адаптери, както и други важни компоненти за водопроводни инсталации. Нашите продукти осигуряват надеждност, издръжливост и ефективност за всички ваши водопроводни нужди.

Сферични и спирални кранове

Нашите сферични и спирални кранове осигуряват прецизен контрол на потока на водата и защита срещу течове. Проектирани за дълготрайна употреба, тези кранове са идеални за различни водопроводни приложения, като кранове за мивки, душове и кранове за тоалетни.

Тръби и фитинги

Изберете от нашата широка гама от PVC, PPR и PET тръби и фитинги, които осигуряват здрави и издръжливи водопроводни системи. Тези продукти са лесни за монтаж и могат да се използват за различни цели, като вътрешни водопроводни инсталации, външни водопроводни инсталации и напояване.

Гъвкави връзки за студена вода

Гъвкавите връзки за студена вода позволяват лесно свързване и пренасочване на водни потоци. Нашите връзки са направени от висококачествени материали, гарантиращи издръжливост и устойчивост на течове, което ги прави идеални за различни приложения, като свързване на пералня към водопровода, добавяне на допълнителна мивка или създаване на душ система.

PPR тръби

PPR тръбите са известни със своята изключителна здравина и издръжливост, което ги прави отличен избор за дългосрочни водопроводни инсталации. Нашите PPR тръби са лесни за рязане и сглобяване, което ги прави удобни за инсталиране във вътрешни водопроводни системи, отоплителни системи и системи за климатизация.

PPE тръби и фитинги

PPE тръбите и фитингите предлагат комбинация от гъвкавост и здравина, което ги прави подходящи за различни водопроводни приложения. Те са устойчиви на корозия и химическа устойчивост, което ги прави идеални за използване в промишлени среди, напояване и системи за пречистване на вода.

ВиК ъдулжители

ВиК ъглите осигуряват плавен преход между две тръби под ъгъл. Нашите ъгли са изработени от издръжливи материали, гарантиращи издръжливост и устойчивост на течове. Те са лесни за инсталиране и могат да се използват във вътрешни водопроводни системи, отоплителни системи и системи за климатизация.

ВиК тройници

Тройниците се използват за разклоняване на една тръба в три, позволявайки свързването на три отделни компонента. Нашите тройници са направени от висококачествени материали, осигуряващи издръжливост и устойчивост на течове. Те са подходящи за различни водопроводни приложения, като вътрешни водопроводни инсталации, отоплителни системи и системи за климатизация.

Изолация за тръби

Изолацията за водопроводните тръби помага за намаляване на загубата на топлина и шума, както и защита на тръбите от механични повреди и екстремни температури. Нашите изолационни продукти са лесни за инсталиране и са съвместими с различни видове тръби, което ги прави идеални за вътрешни водопроводни системи, отоплителни системи и системи за климатизация.

Ревизионни отвори

Ревизионните отвори осигуряват достъп до водопроводни линии за поддръжка или ремонт. Нашите ревизионни отвори са лесни за инсталиране и могат да бъдат персонализирани, за да паснат на различни диаметри на тръбите. Те са подходящи за различни водопроводни приложения, като вътрешни водопроводни инсталации, отоплителни системи и системи за климатизация.

Други ВиК продукти

В тази категория ще намерите допълнителни водопроводни продукти, като клапани, съединители, канали и аксесоари. Тези елементи допълват нашата широка гама от водопроводни продукти, предоставяйки всичко необходимо за завършване на вашата водопроводна инсталация.