fbicon
×

Санитарен фаянс

Кошчета за баня

Конзолни, окачени и за моноблоци

Четки за тоалетна

Задно или долно оттичане, детски.

Постелки за баня

Скрит монтаж или горно захранване

Корнизи и завеси за баня

С плавно затваряне, различни десени

Кошчета за баня

За моноблоци или за вграждане, 3 ,5,6 литра

Четки за тоалетна

От порцелан или камък, различни размери

Постелки за баня

Бутони за структури, монтажни планки

Категорията "Санитарен фаянс" предлага широка гама от продукти, необходими за обзавеждането на банята ви с висококачествени и функционални санитарни съоръжения. Съставена от няколко основни секции, тази категория включва всичко, от тоалетни чинии до мивки и консумативи, които ще ви помогнат да създадете перфектната баня за вашия дом:

Тоалетни чинии

В тази секция ще намерите разнообразие от тоалетни чинии, включително конзолни, окачени и моноблоци, които отговарят на вашите нужди и предпочитания за банята.

Моноблоци

Тук може да откриете моноблоци с различни функционалности, включително със задно и долно оттичане, както и детски моноблоци, които осигуряват комфорт и удобство при употреба.

Бидета и писоари

В тази секция ще намерите различни модели бидета и писоари, включително със скрит монтаж или горно захранване, които допълват функционалността на вашата баня.

Тоалетни седaлки

Тук може да разгледате различни видове тоалетни седaлки, включително с плавно затваряне и различни десени, които добавят стил и комфорт към тоалетната.

Тоалетни казанчета

В тази секция ще откриете казанчета за моноблоци и за вграждане с различен капацитет - 3, 5 или 6 литра, които ви осигуряват икономия на вода и удобство при употреба.

Мивки и конзоли за баня

Тук може да намерите мивки и конзоли за баня от порцелан или камък, в различни размери, които се вписват перфектно във вашия дизайн на банята.

Консумативи и части

В тази секция ще откриете различни консумативи и части, включително бутони за структури и монтажни планки, които са важни за поддръжката и функционирането на санитарните съоръжения във вашата баня.

 Независимо от вашите изисквания и предпочитания, категорията "Санитарен фаянс" предлага широка гама от продукти, които ще ви помогнат да създадете идеалната баня за вашия дом.