fbicon
×

Триони

Показване на 1-26 of 26 продукта

Ръчните триони са разнообразни инструменти, които се използват за рязане на различни материали без използването на електрическа енергия. Тези инструменти са незаменими за домашни ремонтни и строителни работи, предлагайки прецизност и контрол върху рязането на материалите. Няокои видове ръчни триони, подходящи за различни материали:


Ръчен трион за дърво: Този вид трион е специално проектиран за рязане на дървени материали. Обикновено се състои от дръжка и дълго, зъбато острие. Ръчните триони за дърво предлагат прецизни срезове и са подходящи за рязане на дърво в различни форми и размери.


Трион за гипсокартон: Тези ръчни триони са специализирани за рязане на гипсокартонни плоскости. Обикновено са леки и имат специални зъби, които позволяват лесно и прецизно рязане на гипсокартон без да го разтърсват или счупват.


Бичкия трион: Бичкията е ръчен инструмент, тип ножовка с гъвкаво острие, което е идеално за рязане на криволинейни форми или за точни срезове на детайли различни материали като дърво, пластмаса и метал. Тъй като се предлагат и в големи размер, са подходящи за рязане и на големи трупи и дънери.


Пасвател трион: Пасвателният трион е предназначен за рязане на материали, като первази и ъгли, под определен ъгъл, например 90 или 60 градуса, Често се използва и за плочки или керамични плочи. Тези триони осигуряват прецизност и контрол при рязането на материала, като ви позволяват да отрежете детайла под точно опреден ъгъл, без излишно нараняване на повърхноста.
Всеки от тези видове ръчни триони предлага уникални функции и се използва в различни ситуации и приложения в зависимост от материала, който трябва да бъде рязан. Те са незаменими инструменти за майсторите и професионалистите в областта на строителството, ремонтните услуги и дърводелските занаяти.

Сгъваем трион: Този тип трион е удобен за пренасяне и съхранение поради своята компактност. Идеален е за работа на открито или за мобилни майстори, на които е необходимо да пренасят различни инструменти.

Закален трион за фурнир: Специализиран за рязане на фурнир, този вид трион е обикновено оборудван с острие със специално закалени зъби, които позволяват гладко и прецизно рязане на този деликатен материал.


Какви триони предлага DS Home?


В DS Home предлагаме, гореизброените видове триони, като залагаме на качеството и най-добрите цени на пазара. Поръчайте от онлайн магазин DS Home и вземете безплатно от магазините ни в София, Варна, Бургас, Добрич. Можем да доставяме и чрез куриер до всяка точка и обект в страната.