fbicon
×

Плажни продукти

Показване на 1-40 of 40 продукта

     Добре прекараното време на плажа винаги е свързано с удобства като плажен чадър, шезлонг или надуваем дюшек. Особено ако планираме по-дълъг престой на морския бряг, то е желателно да разполагаме с чадър, за да се предпазим от слънчеви изгаряния или дори слънчев удар. Шезлонгът ще ни осигури комфорт, а надуваемите аксесоари ще допринесат за пълния релакс и забавление край морето.

     Съвременните производители на плажни продукти се стараят максимално да удовлетворят потребителите и предлагат оригинални надуваеми шезлонги във формата на лодка, надуваеми кресла с дръжки, надуваемо джакузи и много др. На вниманието на децата са разнообразни надуваеми аксесоари във формата на фламинго, еднорог, делфин.

     Добро предложение за пълноценната почивка са и плажните столове, които обикновено са с няколко позиции. Те са сгъваеми и лесно преносими. Предлагат се и модели с подлакътници и поставка за чаша, които освен на плажа, вършат чудесна работа и на къмпинг, пикник, по време на риболов или екскурзия.

     Как да изберем плажен чадър

     Няколко са основните характеристики, които трябва да имате предвид. Изборът на размер зависи от това колко сянка искате да осигурите. Предлагат се модели с диаметър от 160 до 250 см. Ако планирате плаж със семейството, то е добре да си набавите най-големия възможен чадър, за да има място за всички.

     Желателно е платнището да има UV защита (за което можете да се информирате от етикета). Както е известно, освен благоприятно действие, слънчевите лъчи могат да имат и негативни ефекти – най-вече върху кожата. За това е важно да се предпазвате, особено в обедните часове, когато слънчевите лъчи са най-силни. Разбира се, добре е да разполагате и със слънцезащитна козметика, както и със слънчеви очила с UV защита.

     Теглото също е от значение, защото все пак чадърът трябва да се занесе до плажа и обратно. Плажните чадъри са с алуминиеви рамки, но в по-ниския клас има значително по-леки модели, което се дължи основно на компормиси в дебелината на материалите. 

     Разнообразието от цветове и десени е голямо, така че имате възможност да избирате. Смята се обаче, че тъмните цветове привличат повече слънцето.

     Една от съществените екстри при плажните чадъри е чупещото рамо. То позволява наклон според слънцето и увеличава значително ефективната сянка, когато слънцето стои по-ниско.

     За да бъде обезопасен при силен вятър е добре чадърът да има основа, която се забива по-стабилно, а при много силен вятър най-добре го свийте.

     Едно от най-големите удоволствия на плажа е да се носиш по вълните върху надуваем дюшек при спокойно море. Дюшекът е предпочитан както от децата, така и от възрастните. Съвременните модели са с мрежа на дъното, която пропуска водата за допълнителна прохлада, облегалка, дръжки, за които да се държиш и дори с поставка за чаша.

     От нашия онлайн магазин можете да си закупите и надуваема двуместна или триместна лодка с гребла и помпа, също на производителя Intex. Лодките имат здрава винилова конструкция, три въздушни камери, надуваем под и възглавници при триместния модел, торбичка или вътрешен джоб за съхранение на вещи, поставки за греблата, държачи за въдици. Лодките са издръжливи и предлагат чудесна възможност за риболов или разходка в езеро.    

     Разгледайте и какви продукти предлага dshome.bg за къмпинг - палатки, шатри, тенти, газово оборудванебарбекюта, скари, консумативи и аксесоари.