fbicon
×

Интериорни бои и латекси

DS Home предлага широка гама от висококачествени интериорни бои, предназначени да трансформират вашето жизнено пространство с лекота. От класически бял латекс до цветни латекси във вълнуваща палитра, вие ще намерите всичко необходимо, за да освежите стените си и да вдъхнете нов живот на дома си. Ние също така предлагаме латекс за тониране, тониращи пасти и продукти за декоративни ефекти, което ви позволява да експериментирате с различни стилове и покрития. Преобразете дома си с нашите първокласни интериорни бои!

Бял латекс

Нашата селекция от бял латекс включва първокласни покрития, които осигуряват чист, свеж бял цвят, върху който можете да създавате различни дизайни и теми във вашето жизнено пространство. Тези висококачествени латекси са идеални за стени, тавани и дори мебели, предлагайки гладко, равномерно покритие и издръжлива защита.

Цветни латекси

Изберете от нашата широка гама цветни латекси, за да добавите нотка индивидуалност и стил към всяка стая. Тези дълготрайни покрития се предлагат във впечатляваща селекция от цветове, от класически нюанси до смели акценти, гарантиращи, че ще намерите идеалния цвят за вашия дом.

Латекс за тониране

Създайте персонализиран цвят за вашите стени с нашата гама от латекси за тониране. Този универсален вариант ви позволява лесно да смесвате и съвпадате цветовете, за да постигнете желания нюанс, добавяйки фина нотка на елегантност и изтънченост към вашия интериорен дизайн.

Тониращи пасти

Подобрете своите интериорни бои с нашата селекция от тониращи пасти, които ви позволяват да постигнете безкраен набор от цветове. Просто смесете пастата с избрания от вас латекс, за да създадете съвършен нюанс, който отговаря на вашите дизайнерски предпочитания и допълва цялостната тема на вашия дом.

Декоративни ефекти

Добавете визуален интерес и дълбочина към вашите стени с нашите декоративни покрития. Нашата гама от продукти включва текстурирани подови настилки, структурни пасти и техники за боядисване, които ви позволяват да създавате зашеметяващи дизайни и да постигате професионални резултати у дома. Превърнете обикновените стени в спиращи дъха произведения на изкуството с лекота.