fbicon
×

Бои за стени, лакове и грундове

Добре дошли в нашата категория с бои, лакове и грундове. Тук ще откриете широка гама от продукти, подходящи за боядисване и обновяване на повърхности. Независимо дали сте професионален бояджия, домашен майстор или просто търсите възможности за освежаване на дома си, ние предлагаме всичко необходимо, за да направите проектите си лесни и успешни.

Бои за стени

В тази секция ще намерите разнообразие от алкидни, водоразредими бои, спрейове и разредители, които осигуряват отлично покритие, здравина и устойчивост на всякакви повърхности.

Лакове

За да придадете блясък и защита на вашите повърхности, предлагаме широка гама от лакове, включително лазурни и яхтени лакове, паркетни лакове, водоразредими лакове и лакове специално предназначени за камък.

Интериорни продукти

За вътрешни проекти предлагаме бял латекс, цветни латекси, латекс за тониране, тониращи пасти и декоративни ефекти, които ще ви помогнат да създадете уникални и привлекателни интериорни решения.

Екстериорни продукти

За външни проекти предлагаме бели фасадни бои и фасадни бои за тониране, които осигуряват дълготрайна защита и красив външен вид на вашите сгради и стени.

Грундове, концентрати и горива

За подготовка на повърхностите преди боядисване или лакиране предлагаме разнообразие от грундове, концентрати и горива, както и импрегнанти и строителни китове за пълноценно приготвяне на повърхностите.

Инструменти и консумативи за боядисване

Нашият асортимент не е пълен без подходящите инструменти и консумативи като четки за боядисване, валяци за боядисване и други, които ще ви помогнат да приложите продуктите с лекота и професионализъм.

 Независимо от проекта ви, нашата категория за бои, лакове и грундове ви предоставя всичко необходимо за качествено и устойчиво завършване на вашите проекти. Влезте в нашата секция и открийте най-подходящите решения за Вас!