fbicon
×

Басейни - надуваеми и сглобяеми

Басейни - надуваеми и сглобяеми

Детски басейн Candy Zone Play Center INTEX

138,67 лв. 184,90 лв.
Оставащо време
Показване на 1-40 of 82 продукта

     Надуваемите басейни са едно сравнително достъпно удоволствие, когато нямаме възможност да отидем на море, край река или голям открит басейн. Те са чудесно средство за разхлаждане в градината през летните горещини. Тези изделия предлагат и забавление за цялото семейство, освен така желаната прохлада. 

     Предлаганите в dshome.bg модели са на популярната марка Intex. Басейните на компанията се отличават със специална патентована технология Super Tough, която осигурява изключителна издръжливост. Изработени са от устойчив на пробиване трислоен материал. Двата външни слоя са от устойчив на удари, разтягане и слънчева светлина PVC материал, а вътрешният – от полиестер, който допълнително подсилва стените на басейна. Опасан е от полипропиленова лента, която способства за запазването на формата му.

     Размерите варират от двадесетина сантиметра дълбочина при бебешките до над 1 метър при по-големите. Диаметърът при по-големите басейни варира от около 2.5 до 5 м, а има и модели с метална конструкция, при които ширината е над 3 метра, а дължината над 8 м.

     В повечето от комплектите е включена помпа с филтър, която ефективно помага за поддържането на чистотата на водата. Полезен аксесоар е покривалото за басейн, което може да се закупи допълнително в случай, че не е включено в комплекта.

     При семейните басейни има модели с прозрачни илюминатори, които създават допълнително развлечение за децата. Детските басейни залагат на пъстри цветове, различни изображения и допълнителни развлечения като надуваеми пързалки, надуваеми близалки, топки и др. Предлагат се и басейни с облегалки и седалки, които позволяват на родителите да се отпуснат, без да изпускат децата си от поглед.

     Надуването на басейна става много по-лесно с електрическа помпа, затова е желателно да закупите и такава.