fbicon
×

Шмиргели

Показване на 1-8 of 8 продукта

     Шмиргелът е електроинструмент, който практически покрива целия диапазон от дейности в строителството, дървообработването, металообработването и други. Този инструмент е подходящ за употреба както от любители, така и от професионалисти. Главното му предназначение е да извършва всякакви коригиращи дейности и такива, които се свързани със заточване или рязане върху повърхности.

     Какво предлагаме Ние

     В тази продуктова категория, може да намерите няколко вида шмиргели. Стандартен шмиргел, който може да бъде единичен или двоен в зависимост за какво ще ви бъде нужен и в двата случая се използва за отстраняване на разнообразни материали. Когато е двоен шмиргелът може да го ползвате с два различни диска, които са с различни абразивност, в зависимост от тяхното предназначение. 

      Има комбинирани шмиргели, които са с диск и с лентов шлайф. От своя страна лентовият шлайф е специално предназначен за полиране или отстраняване на горния слой на различни материали или да обработва дърво и метал. 

      Шмиргелът като инструмент се захранва мрежово в електрическата мрежа. Кабелът може да е дълъг 2 или 3 метра. Повечето марки, които произвеждат шмиргели, интегрират монофазен мотор (за по-ниски вибрации). Всеки един шмиргел разполага с предпазител и предпазни стъкла, които много често се прозрачни (за по-добра видимост). Антивибрационните гумени опори спомагат за по-сигурна и надеждна работа, така че когато търсите шмиргел, обърнете внимание на този малък детайл, който ще улесни работния процес.

     Шмиргелите които се предлагат в dshome.bg са на изключително достъпна цена и в същото време не отстъпват по качество на тези, срещу които имена стоят гръмки суми. Ако желаете да си закупите инструмент, който напълно да подобри работната ви среда, то шмиргелът е инструмента, с който трябва да се сдобиете.

     Мощността варира между 150W до 1100W. Марките които предлагаме са: DAEWOO, RAIDER, RTRMAX и др.

 Последното нещо, което е важно при избора на шмиргел е безопасността. Няколко от моделите, които тествахме, поставят това като важна характеристика.

Филтър
Цена
-
Марка
Диаметър см.
Диаметър мм.
Обороти
Мощност (ватове)
Покажи повечеПокажи по-малко