fbicon
×

Интериорно осветление

Осветлете вашия дом с най-доброто интериорно осветление от DS Home! Ние предлагаме широка гама от стилни и функционални осветителни тела, подходящи за всяка стая и повод. От полилеи и пендели до аплици, плафони, лампиони, настолни лампи и още, намерете перфектното допълнение към вашия декор, което осигурява идеалното количество светлина и атмосфера. Пазарувайте сега и преобразете вашето жизнено пространство с нашето първокласно интериорно осветление!

Полилеи и пендели

Полилеите и пенделите са елегантни и многофункционални решения за осветление, които могат да се използват за различни цели, от основно осветление до акцент. Нашите полилеи и пендели се предлагат в различни стилове, размери и покрития, за да отговарят на всеки декор и настроение. Независимо дали търсите модерен, традиционен или индустриален външен вид, ние имаме идеалния полилей или пендел за вас!

Аплици и плафони

Аплиците и плафоните осигуряват практично и стилно решение за осветление за стени и тавани. Нашите аплици и плафони се предлагат в различни дизайни, покрития и цветови опции, за да допълнят всеки интериорен стил. Те са идеални за осветяване на коридори, холове, спални и други зони, където меката, дифузна светлина е от съществено значение. Освежете вашето жизнено пространство с нашите изключителни аплици и плафони!

Лампиони и настолни лампи

Лампионите и настолните лампи служат като функционални и декоративни елементи, които подобряват осветлението във вашите жилищни пространства. Нашите лампиони и настолни лампи се предлагат в различни стилове, височини и покрития, за да отговорят на вашите нужди и предпочитания. Те са идеални за четене, работа или създаване на топла, успокояваща атмосфера във всяка стая. Изберете от нашата широка гама, за да намерите перфектния лампион или настолна лампа за вас!

Луминесцентни тела

Луминесцентните тела осигуряват ярка, енергийно ефективна светлина за търговски и индустриални приложения. Нашите луминесцентни тела се предлагат в различни форми, размери и покрития, за да отговарят на специфичните изисквания на вашия бизнес или работно пространство. Те са идеални за офиси, магазини, училища и други места, където е необходима качествена, дълготрайна светлина. Надстройте вашето търговско или индустриално осветление с нашите изключителни луминесцентни тела!

Луни и панели

Луните и панелите са дискретни, но ефективни източници на светлина, идеални за осветяване на килери, шкафове и ниши. Нашите луни и панели се предлагат в различни размери, покрития и цветови опции, за да съответстват на вашия декор и нужди. Те са лесни за инсталиране и изискват минимална поддръжка, което ги прави идеално решение за добавяне на функционална светлина към всяко пространство. Осветете скритите ъгли на вашия дом с нашите луни и панели!

Спотове

Спотовете са универсални осветителни тела, които могат да се използват за различни цели, от акцентиране върху произведения на изкуството до осигуряване на насочена светлина за задачи. Нашите спотове се предлагат в различни стилове, размери и покрития, за да отговарят на вашите нужди и предпочитания. Те са идеални за използване в кухни, бани, кабинети и други зони, където е необходима прецизна, фокусирана светлина. Вдъхновете творчеството и подобрете функционалността на вашето жизнено пространство с нашите изключителни спотове!

Сензори и аварийно осветление

Сензорните и аварийните осветителни тела осигуряват безопасност и удобство в търговски, индустриални и обществени сгради. Нашите сензорни и аварийни осветителни тела се предлагат в различни дизайни и покрития, за да отговарят на специфичните изисквания на вашия бизнес или организация. Те автоматично се включват, когато е необходимо, осигурявайки ясно, видимо осветление по време на спешни ситуации или периоди на намалена видимост. Защитете вашите служители, клиенти и посетители с нашите първокласни сензорни и аварийни осветителни тела!