fbicon
×

Первази, тапи, снадки, ъгли

Показване на 1-40 of 366 продукта

     Первазите, снадките, тапите и ъглите са от жизнено важно значение за постигането на завършен вид на Вашите нови ламинирани подове. Тъй като монтажът на ламинирания паркет започва в центъра на стаята, много рядко се случва пълно изравняване със стените. Това се случва често при по-старите постройки, където стените и ъглите не са толкова равни. 

ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР НА ПЕРВАЗИ И АКСЕСОАРИ

     За да получите пълен завършен вид на вашия под, решението е монтаж на первази и лайстни. По този начин ще създадете професионален завършен под. В допълнение към традиционните первази и четвъртините, използвани в повечето приложения. Има много видове специални формовани елементи, които имат специфични приложения. Като например покриване на прехода между два вида подови настилки в стая или над прага на врата и за покриване на ръба на стълбище.

     Изборът на первазите зависи от вида на ламинирания паркет. Первазите се монтират и с цел скриване на разширителните фуги, която се е получила при реденето на ламинирания паркет. Могат да бъдат да се монтират с крепежни материали (дюбели, винтове и клипове). В краен случай могат да се залепят с монтажно лепило или силикон при идеално прави стени. При криви стени има вероятност лайстните да се отлепят с мазилката или с боята от стената.

     Главно се използват PVC первази и лайстни, поради гъвкавата им структура. Широко разпространени са при използването на овални стени или стени с неравности. За идеално прави стени можете да използвате дървени или MDF первази. Тези первази не подлежат на никакво огъване и монтажа трябва да се извършва само на прави стени.

КАКВО ПРЕДЛАГА DS HOME

     При Нас може да намерите голямо разнообразия от первази, лайстни и аксесоари, от които ще имате нужда за финалния щрих. Нашият онлайн магазин разполага с вътрешни и външни ъгли, тапи (леви, десни), снадки и преходни лайстни. По-голямата част от артикулите, които предлагаме за изработени изцяло от PVC материал. Те са най-предпочитани поради свойството им да бъдат гъвкави.

     Предлагаме широка цветова гама и такива които имитират дървесни шарки. NOLINA, ARBITION, SALAG са едни от водещите марки в производството на снадки, преходници, външни/вътрешни ъгли, всякакъв вид лайстни и первази.