×

Ключове, битове, вложки

Показване на 1-45 of 522 продукта

Малките елементи като накрайници, битове и вложки са незаменими инструменти в арсенала на всеки майстор или ентусиаст. Тези инструменти са създадени с цел улесняване на различни видове работи, свързани със завинтване, отваряне или закрепване на различни видове елементи. От комплекти тресчотки до шестограми, от френски ключове до тръбни, в DS Home предлагаме разнообразие от инструменти, които отговарят на различни нужди и изисквания.


Комплекти тресчотки


Комплектите тресчотки са основни инструменти, които осигуряват възможност за бързо и лесно завъртане на вложки и битове. Те се състоят от тресчотка (ръкохватка с механизъм за обратно въртене) и набор от различни размери вложки и битове, които могат да бъдат лесно заменяни и използвани за различни видове болтове и гайки.


Шестограми


Шестограмите, са инструменти, които се използват за завинтване или отваряне на болтове и винтове с шестограмна глава. Те са налични в различни размери и форми и предоставят здраво захващане, което позволява на потребителя да прилага значителна сила, без да рискува да повреди болта или винта.


Френски ключове


Френските ключове са класически инструменти, които се използват за закрепване или отваряне на гайки и болтове. Те се характеризират с дълга ръкохватка и подвижна глава, която може да се настрои върху различни размери гайки и болтове. Този тип ключове предлага удобство и гъвкавост при работа с елементи от различни размери.


Вложки


Вложките са капачки със шестограмна или шестостранна форма, които се поставят върху тресчотка или друг подходящ инструмент. Те служат за затягане или отваряне на болтове и гайки и са налични в различни размери и форми, за да отговарят на конкретните изисквания на работата.


Комплекти инструменти


Комплектите инструменти(куфарчета) включват в себе си разнообразие от накрайници, битове, вложки, тресчотки, шестограми, ключове и други инструменти, необходими за различни видове работи. Тези комплекти предлагат пълна гама от инструменти, които позволяват на потребителя да се справи с почти всякакъв вид задачи в работата си или у дома.


Заключение


Всички тези инструменти са незаменими помощници при ремонти, изграждане и поддръжка на различни обекти и машини. От комплектите тресчотки до различните видове ключове и вложки, тази продуктова категория от инструменти предоставя разнообразие от възможности за ефективна работа и успешно завършване на задачите. Без тях, работата на майстора би била значително по-трудна и ограничена.

Какво предлага DS Home

В DS Home ще откриeте разнообразни модели накрайници, битове и вложки с надежден дизайн и качествена изработка. Можете да закупите комплекти инструменти за различни видове дейности като завинтване, развиване, пробиване на дупки и др. Предлаганите от нас модели са на утвърдени производители, на достъпни цени. 

Поръчайте от онлайн магазин DS Home и вземете безплатно от магазините ни в София, Варна, Бургас, Добрич. Можем да доставяме и чрез куриер до всяка точка и обект в страната.