fbicon
×

Маркучи за поливане

Показване на 1-40 of 72 продукта

Висококачествени градински маркучи за поливане

  Превърнете напояването на вашата градина в бриз с нашите първокласни градински маркучи за поливане! Ние предлагаме разнообразие от опции, включително маркучи с бърза връзка 3/4, 1/2 и 1 цол, както и иновативни маркучи за капково напояване. Нашите маркучи са изработени от издръжливи материали, гарантиращи дълготрайна употреба и устойчивост на разкъсване при тежки условия.

Връзка 3/4, 1/2 и 1 цол

  Нашите маркучи с бърза връзка 3/4, 1/2 и 1 цол предлагат удобство и ефективност. Бързите връзки улесняват свързването към крана и смяната между различни дюзи, което прави напояването на вашата градина лесно и безпроблемно. Тези маркучи са подходящи за големи градини или проекти за озеленяване, където е необходим здрав и надежден маркуч за поливане.

Различни опции за бърза връзка и капково напояване

  От друга страна, нашите маркучи за капково напояване са идеални за тези, които търсят прецизен и ефективен начин за напояване на градините си. Тези маркучи разпределят вода директно в корените на растенията, намалявайки отпадъците и насърчавайки здравословния растеж. Те са особено полезни за чувствителни растения и за тези, които искат да пестят вода, като гарантират, че всяко капка достига до предназначението си.

Различни дължини

Изберете от нашата широка гама от дължини, включително 15, 20, 25, 30 и 50 метра, за да намерите идеалния градински маркуч за поливане за вашия двор, независимо от неговия размер. Направете напояването на вашата градина лесно и ефективно с нашите висококачествени градински маркучи за поливане!

Филтър
Цена
-
Цвят
Дължина в метри
Марка
Материал
Цолове
Промо
Диаметър мм.
Покажи повечеПокажи по-малко