fbicon
×

Подови и стенни настилки

Добре дошли в нашата категория "Подови и стенни настилки", където ще откриете разнообразие от продукти, подходящи за всеки домашен или професионален проект.

Подови настилки

Открийте изискани ламинати и паркети, които не само придават елегантност на вашия дом, но и му придават топлина и комфорт. Разгледайте нашите первази, тапи, снадки и ъгли, които допълват вашия под със завършен вид. Подложките за ламиниран паркет осигуряват допълнителна звукоизолация и защита на вашето настилки.

Плочки за баня и под

Изберете сред разнообразие от фаянсови плочки и гранитогрес, които са не само функционални, но и красиви. Те предлагат издръжливост и лесна поддръжка, подходящи както за банята, така и за кухнята или външните пространства на дома ви. Разгледайте също различните декори, пана и фризове, които могат да допълнят вашия интериор.

Облицовки за стена

Вдъхновете се за вашите стенни облицовки с нашите ламперии, декорации за стени и тавани, както и тапети. Те предлагат разнообразие от текстури и дизайни, които могат да променят цялостния вид на стаята ви.

Външни настилки за двор

Завършете вашия външен пространства с нашите павета, тротоарни плочки, бордюри и други настилки за двор. Те са издръжливи на външни влияния и осигуряват функционалност и естетика във всяко пространство.