fbicon
×

Канализация - продукти и консумативи

DS Home предлага пълна гама канализационни продукти, включително подови сифони за баня, сифони за мивки и вани, канализационни тръби и фитинги, гъвкави връзки за мръсна вода и други важни компоненти за канализационни системи. Нашите продукти осигуряват ефективно управление на отпадъчните води и допринасят за хигиенична и функционална среда във вашия дом.

Подови сифони за баня

Описание: Подовите сифони за баня помагат за предотвратяване на течове и неприятни миризми чрез насочване на отпадъчните води далеч от помещението. Нашите подови сифони са лесни за инсталиране и идват в различни размери и стилове, за да отговорят на вашите дизайнерски предпочитания.

Сифони за мивки и вани

Описание: Сифоните за мивки и вани играят решаваща роля в управлението на отпадъчните води от тези съоръжения. Нашите сифони са направени от издръжливи материали, осигуряващи дълголетие и устойчивост на течове. Те са подходящи за различни типове мивки и вани, като гарантират ефективна работа и минимална поддръжка.

Канализационни тръби и фитинги

Описание: Канализационните тръби и фитинги са от съществено значение за транспортирането на отпадъчни води от различни точки в къщата до централната канализационна система. Нашите канализационни тръби и фитинги са изработени от висококачествени материали, осигуряващи издръжливост и устойчивост на корозия. Те са лесни за инсталиране и могат да се използват във вътрешни и външни канализационни системи.

Гъвкави връзки за мръсна вода

Описание: Гъвкавите връзки за мръсна вода позволяват лесно свързване и пренасочване на отпадъчни води. Нашите връзки са направени от издръжливи материали, гарантиращи издръжливост и устойчивост на течове. Те са подходящи за различни канализационни приложения, като свързване на перални машини, съдомиялни машини и други водопроводни устройства към канализационната система.

Други канализационни продукти

Описание: В тази категория ще намерите допълнителни канализационни продукти, като клапани, съединители, канали и аксесоари. Тези елементи допълват нашата широка гама от канализационни продукти, предоставяйки всичко необходимо за завършване на вашата канализационна инсталация.