fbicon
×

Клещи

Показване на 1-40 of 106 продукта

Качествени клещи от DS HOME

Клещите са доста популярни ръчни инструменти, които се използват за захващане, изтегляне, изрязване и манипулиране на различни видове материали. Имат разнообразие от форми и размери, всички със специфично предназначение, което ги прави необходими както за домашни, така и за професионални приложения.


Видове клещи


•    Универсални клещи: Това са основните клещи със заоблени щипки, които могат да се използват за различни задачи, включително за захващане и изваждане на винтове и болтове, за рязане на жици, кабели и други.
•    Клещи с плоска глава: Подходящи за хващане на плоски предмети или за работа на места с ограничен достъп.
•    Клещи за рязане на кабели: Създадени за прецизно рязане на различни видове меки или твърди материали, като жици, кабели, въжета и други.
•    Дългоноси клещи: Използват се за работа на места с труден достъп или за манипулиране на малки предмети.
•    Клещи за завиване на винтове: Предназначени за улесняване на процеса на завиване на винтове, като държат винта стабилно по време на завиването.
•    Кримпващи клещи: Използват се за сгъване или пресоване на метални или пластмасови части, като например термоизолация на кабели или жици.
•    Клещи със замба: Тези клещи имат зъбчета на челюстите, които ги правят подходящи за захващане на предмети с по-голям диаметър и предотвратяват плъзгането по време на употреба. Често се използват от обущари и занаятчии.


Предназначение и ползи


Предназначението на клещите е разнообразно, позволявайки осъществяване на различни дейности като захващане, рязане, завиване и кримпване на различни материали и компоненти. Специализираните дръжки и глави на клещите осигуряват по-добър захват и контрол, което подобрява манипулацията на материалите и намалява риска от грешки или наранявания. Използването на подходящ тип клещи за конкретната задача повишава ефективността и ускорява работния процес, като същевременно предоставя удобство и комфорт на потребителя. Качествените клещи са проектирани с вградени механизми за безопасност, които намаляват риска от нещастни случаи и гарантират надеждност при работа дори при интензивна употреба. В професионалната среда клещите са неизменен инструмент за постигане на висококачествени резултати при различни видове ремонтни, монтажни и сервизни дейности. Изборът на подходящ тип клещи е от решаващо значение за успешното изпълнение на задачите и за постигане на качествени и надеждни резултати в широкия спектър от приложения, в които се използват.


Какви клещи предлага DS Home


В DS Home ще откриeте най-различни модели клещи, със всякакви по вид захващащи глави. Предлаганите от нас модели са на утвърдени български и чужди производители, на достъпни цени.
Поръчайте от онлайн магазин DS Home и вземете безплатно от магазините ни в София, Варна, Бургас, Добрич. Можем да доставяме и чрез куриер до всяка точка и обект в страната.