fbicon
×

Строителни материали

Строителство и ремонт

 За професионалистите в строителството и ремонта, важността на качествените материали и изпълнение е от съществено значение. DS Home се стреми към предоставянето на такива продукти, които не само отговарят на нуждите на нашите клиенти, но и са на добри цени. При нас ще откриете, че не само е изгодно да пазарувате, а и че разполагаме с огромно разнообразие и компетентно обслужване.

Какво ще намериш в раздел Строителни материали?

Независимо дали започвате да строите от начало или желаете да направите ремонт, ние сме се постарали да ви предложим богат асортимент от продукти на различни марки, така че да покрием всички ваши изисквания относно избор и цена.

  • Градивни и покривни материали -  Тук ще откриете разнообразие от тухли, керемиди, гипсокартон, кофраж, ОСБ и дървен материал.
  • Строителна химия - Ако търсите силикони или уплътнители, лепила, полиуретанова пяна, строителни ленти и консумативи, то тази категория е за Вас.
  • Строителни смеси - Тук ще намерите най-различни фугиращи смеси, лепила за плочки, шпакловки, замазки, мазилки и много други смеси и разтвори.
  • Изолационни материали - Ще ви предложим всичко необходимо за вашата топло и хидро изолация, както и голям брой консумативи и аксесоари за тях.
  • Обков и железария  - Това е мястото за всеки домашен майстор. Тук ще намерите огромно разнообразие от винтове, шплентове, болтове и гайки, анкери, куки, о-пръстени, шайби и пружини. В категорията обков ще намерите всякакви колела за мебели, планки и райбери, брави и дръжки.

Магазини в страната

DS Home постоянно развива мрежата си от магазини в страната и можете да ни намерите в София, Варна, Бургас, Добрич и Албена. Повече информация за местонахождението и работното време можете да откриете в секцията ни за контакти.

Защо да изберете DS Home?

В нашите магазини, независимо дали поръчвате онлайн или на място - вас ще ви очаква екип от експерти, които са готови да ви сътрудничат при избора на правилните продукти. Цените които предлагаме са достъпни и конкурентни. Предлаганите строителни материали задължително са придружени със сертификат за качество, произход и декларация за съответствие съгласно законовите изискванията. Във времето нашата компания се е доказала като надежден и желан партньор за строители, инвеститори и крайни клиенти. Доверете ни се и пазарувайте лесно и изгодно с нас.