fbicon
×

Къмпинг оборудване

Планирайте следващото си приключение на открито с нашето разнообразие от висококачествено къмпинг оборудване. Независимо дали сте запален къмпингар, който търси перфектната скара за готвене на открито, или някой, който иска да се предпази от елементите с модерна палатка, ние имаме всичко необходимо, за да направите вашето пътуване незабравимо. Нашите продукти са проектирани да бъдат издръжливи, лесни за употреба и компактни, което ги прави идеални за всякакви приключения на открито.

Скари, барбекю и консумативи

Подобрете вашето къмпинг изживяване с нашите скари, барбекюта и консумативи. Нашите продукти са проектирани да осигуряват равномерно нагряване и лесна поддръжка, което ги прави идеални за приготвяне на вкусни ястия на открито. От въглища и брикети до аксесоари за печене и почистване, ние разполагаме с всичко необходимо, за да направите всяко хранене незабравимо.

Палатки, шатри и тенти

Насладете се на комфорт и защита от елементите с нашите палатки, шатри и тенти. Тези висококачествени продукти са проектирани да издържат на сурови климатични условия и да осигурят достатъчно място за вас и вашето семейство или приятели. С различни размери и дизайни, ние имаме идеалната опция за всяко къмпинг пътуване.

Аксесоари за къмпинг

Допълнете вашето къмпинг оборудване с нашите аксесоари за къмпинг. От спални чували и постелки до фенери и туристически обувки, ние разполагаме с всичко необходимо, за да направите престоя си на открито възможно най-комфортен и приятен. Нашите продукти са изработени от висококачествени материали, проектирани да издържат на сурови условия и създадени да подобрят вашето изживяване при къмпинг.

Газово оборудване

Заемете се с готвене и отопление с нашите газови съоръжения. Тези ефективни и екологични продукти са идеални за къмпинг пътувания, тъй като осигуряват бързо и равномерно нагряване, без дим или сажди. От котлони и фурни до печки и хладилници, ние разполагаме с пълна гама от газови съоръжения, за да отговорим на всичките ви нужди.

Плажни продукти

Насладете се на слънцето и пясъка с нашите плажни продукти. Тези висококачествени артикули са проектирани да осигурят комфорт и защита, докато се наслаждавате на водни спортове, събирате тен или просто се отпускате край брега. От надуваеми дюшеци и шезлонги до чадъри и кърпи, ние разполагаме с всичко необходимо, за да направите деня си на плажа възможно най-приятен.