fbicon
×

Други съдове

Показване на 1-40 of 103 продукта

     Кой е любимият Ви десерт? Кой сладкиш най-често приготвяте у дома, за да зарадвате близки и приятели? Без значение дали "забърквате" кекс или ябълков сладкиш, е добре да разполагате с необходимия съд, в който да изпечете сладкото изкушение. 

     А кой не би искал да поднесе на масата за хранене традиционните подправки сол и черен пипер в стилни и оригинални съдове. Или пък да съхранява хляба в специална кутия.

     В този раздел от продуктовата база на dshome.bg ще откриете най-различни домакински съдове, които може да не използваме ежедневно, но пък наличието им у дома е безценно.

     Такова изделие например е джезвето, в което можем да си приготвим кафе или чай, както и да сварим различни билки. И макар че днес обичайно консумираме кафе, приготвено от кафе машина, има и хора, които определено предпочитат кафе, сварено в джезве.

     От нашия онлайн магазин можете да си закупите комплект от три джезвета за кафе, изработени от качествена неръждаема стомана. За удобство е добавена и красива лъжица. 

     Можете да избирате и от разнообразни кутии и панери за хляб, като едно от оригиналните предложения е метален панер за хляб на турската марка Narin с текстилна част, която може да се сваля и да се пере.

     Освен форми за кекс с незалепващо покритие и в свежи цветове, в този раздел ще откриете и форми за торта или за блат с подвижно дъно, тави с капак, керамични тави с марка Horecano.

     На вниманието на кулинарните любители са и чугунени сачове с подложка на същата марка, в които могат да се приготвят вкусни ястия от месо или риба. Освен че задържат топлината и вкуса по-дълго, тези оригинални съдове създават и визуална наслада.

     В тази продуктова група присъстват и стъклени гарафи и кани, пластмасови кани, мерителни кани, пепелници, купички за ядки, захарници, поставки за сладкиши. Можете да си поръчате и практичен комплект за окачване на стена на марката  Inter Ceramic.

     Особено практични са бурканите с херметическо затваряне на утвърдения турски производител Akyuz. Херметическото затваряне не допуска въздух и запазва свежестта на съхраняваните продукти. Бурканите са подходящи за запазване на свежестта с дни на подправки, варива, мариновани продукти и други.

     Разгледайте и другите домакински съдове, които предлагаме – чаши, чинии, сервизи, тенджери, тигани, купи, както и останалите продукти в категория домакинство.