fbicon
×

Кошчета за баня

Кошчета за баня

Кошче за боклук и четка за тоалетна ICA 8286S INTER CERAMIC

39,18 лв. 52,24 лв.
Оставащо време
Показване на 1-19 of 19 продукта

Да изберем кошче за банята и четка за тоалетната чиния

Нуждаете се от кошче за банята и четка за тоалетна чиния? Някои купуват веднага продуктите, за които са сметнали, че ще им свършат работа. Други отделят повече време и средства, за да открият точно определени модели. Едно е сигурно – няма как в банята и тоалетната да липсват точно тези аксесоари. Те са продукти от първа необходимост по отношение на поддържането на чистотата, хигиената и добрата миризма. Освен това са допълваща част в цялостното обзавеждане на санитарното помещение, а много често и оригинален щрих, привличащ вниманието. 

Нововъведения в технологиите и дизайнерски предложения

Докато преди години в търговската мрежа преобладаваха предимно пластмасови четки и кошчета, днес на пазара изобилстват разнообразни модели с различни екстри. 

Така например винаги е за предпочитане да се сдобиете с кошче за боклук с педал и вътрешна кофа, които улесняват значително използването му, или поне с люлеещ се капак.

Кошчетата, изработени от неръждаема стомана, освен стилни и елегантни, са и много издръжливи. Допълнителна екстра са PVD покритието при някои модели, осигуряващо устойчивост на пръстови отпечатъци, както и затварящите се със soft close механизъм капаци (плавно затваряне).  

Предлагат се и кошчета за боклук, изработени от ABS материал, които са здрави и водоустойчиви. С намигване за свежо и забавно настроение са кошчетата с оригинални и интересни декоративни шарки, тип ратанова плетка, дантела и др., най-често произведени от пластмаса. 

Не липсват и луксозни дизайнерски предложения като кошчета с мраморен и дървесен дизайн, в златист или бронзов цвят, с декоративни елементи.

Какво е добре да знаем за четките за тоалетна чиния?

Четките за тоалетна чиния могат да бъдат и конзолни, тоест предназначени за стенен монтаж. Тяхното предимство е, че улесняват почистването на пода и освобождават пространство за други аксесоари. Четките, предназначени за стенен монтаж, могат да са от стомана или комбинирани модели от стомана и стъкло. 

Местоположението на свободностоящите четки за тоалетна чиния пък може да бъде променяно постоянно. Съвременните модели четки са доста по-гъвкави и доста по-лесно достигат до труднодостъпните места на тоалетната чиния. Имат повишена трайност и могат да се използват доста по-дълго преди да се наложи да бъдат подменяни.  

На пазара вече се предлагат и четки със сменяем накрайник, което пък ви дава възможност да не подменяте целия аксесоар. Особено практични са четките за тоалетна със силиконова глава, която предотвратява събирането на косми и други малки отпадъци. Гъвкавата силикнова глава осигурява перфектно почистване без натискане и без препарати. 

Производителите са се погрижили да предложат на потребителите и комплекти кош за боклук и четка за тоалетна, както и варианти четка със стойка за хартия. Двете изделия често присъстват и в комплекти от аксесоари за баня, включващи и сапунерка, дозатор за течен сапун, поставка за четки за зъби.

DS Home може да Ви предложи всичко необходимо за обзавеждането на вашата баня. Разгледайте нашите предложения в категориите „Аксесоари за баня“, „Мебели и огледала“, „Санитарен фаянс“, „Душ кабини, паравани, вани“, „Бойлери“ и „Смесители и душове“.