fbicon
×

Строителна химия

Силикони

Различни цветове и разфасовки

Уплътнители

Акрилни и полиуретанови

Лепила

За дърво, метал, пластмаса, керамика.

Полиуретанова пяна

Пистолетна и ръчна

В категорията "Строителна химия" предлагаме широка гама от специализирани продукти, предназначени за различни строителни и ремонтни проекти. Включени са следните секции:

Силикони

Открийте разнообразие от висококачествени силикони, предназначени за зидария, монтаж на прозорци и врати, фугиране на плочки и други строителни приложения. Нашите силикони са устойчиви на влага, UV лъчи и температурни вариации, като осигуряват здраво и дълготрайно уплътняване.

Уплътнители

Предлагаме разнообразие от уплътнители за запълване на пукнатини, фуги и сглобки. Независимо дали търсите уплътнител за дърво, метал, стъкло или пластмаса, ние предлагаме подходящото решение за вашите нужди.

Лепила

Изберете от нашата гама лепила, предназначени за залепване на различни материали като дърво, метал, пластмаса, керамика и други. Нашите лепила осигуряват здраво и надеждно съединение, като гарантират дълготрайност и издръжливост на вашите проекти.

Полиуретанова пяна

Разгледайте нашата селекция от полиуретанови пени, които се използват за запълване на празнини, изолация на сгради и монтажни работи. Нашите полиуретанови пени са лесни за приложение и осигуряват отлични топлоизолационни и звукоизолационни свойства.

Строителни ленти

Предлагаме разнообразие от строителни ленти, включително двустранни ленти, уплътнителни ленти и ленти за заздравяване. Нашите ленти осигуряват здраво прилепване и устойчивост на влага и температурни промени.

Консумативи

В тази секция ще намерите различни строителни консумативи като четки, ролки, гъби, шпакловки и други, които са от съществено значение за успешното изпълнение на вашите строителни проекти.

Независимо от вашите нужди, в категорията "Строителна химия" ще откриете висококачествени продукти, които ще ви помогнат да завършите проектите си със сигурност и професионализъм.