fbicon
×

Поставки за прибори и съдове

Показване на 1-40 of 49 продукта

     Трудно можем да си представим една практична и функционална  кухня без поставки за съдове и прибори. Независимо дали става въпрос за малка или обширна кухня, то поставките са аксесоар, който ще допринесе за реда и добрата организация в мястото за приготвяне на храна и хранене.

     Видове поставки за прибори и съдове

     Най-общо поставките за съдове и прибори се разделят на два основни вида – за сушене и за съхранение, а използваните материали за направата им най-често са пластмаса, инокс или дърво.

     Обикновено сушилниците за съдове и прибори са пластмасови или метални. Най-често металните сушилници са на две нива – горно за чинии и долно за чаши, като е предвидена и допълнителна приставка за сушене на прибори, както и табла за отцеждане на водата. Предлагат се и модели с повече отделения и допълнителни приставки. Също така сушилниците могат да бъдат стоящи или стенни (окачени на стена с дюбели и винтове).

     Пластмасовите сушилници за съдове и прибори обикновено са с едно ниво, но вече се срещат и модели на две нива, осигуряващи повече пространство за сушене на чинии, чаши и прибори. Предлагат се и съвсем компактни модели сушилници, подходящи за малки кухни или ограничени пространства на кухненския плот. Тези модели обикновено се състоят от решетка за отцеждане/сушилник за чинии, сушилник за прибори и тавичка или текстилна подложка за отцеждане. 

     В търговската мрежа могат да бъдат открити и сушилници от бамбук, както и самостоятелни сушилници за прибори с отделени за вилици, лъжици, ножове. Предлагат се и функционални модели, изработени от неръждаема стомана и пластмаса, с улей за изцеждане на събралата се вода директно в мивката с 360° въртене, което позволява сушилникът да пасне на всяка кухня.

     Поставките за съхранение на прибори и съдове ни помагат да подредим и най-дребните елементи, така че всяко нещо да е лесно за откриване и на една ръка разстояние. По този начин вещите заемат по-малко място и се използва по-оптимално пространството в кухненските шкафове и чекмеджета.

     Най-често прибираме приборите в поставки в чекмеджета. Има различни модели с по-малко или повече отделения, както и разтегателни модели органайзери за прибори. Предлагат се пластмасови, дървени, както и поставки от бамбук. 

     Добре познати са и стенните поставки за прибори, с помощта на които можете да подредите в близост необходимите пособия за готвене. В търговската мрежа могат да бъдат открити и силиконови поставки за прибори, които са предназначени да оставите Вашите прибори по време на готвене. Основата е с повдигнати ръбове, целящи предотвратяване изтичането на течности върху ръбовете. 

     Особено практични са и поставките и стойките за ножове, като на пазара могат да бъдат открити дървени поставки, бамбукови стойки, блокове за съхранение от неръждаема стомана, магнитни стойки или ленти за ножове.  

     Какви са предложенията на dshome.bg?

     В каталога на онлайн магазина ни ще откриете различни модели пластмасови поставки за сушене и съхранение на прибори и съдове в най-разнообразни цветове. Аксесоарите са турско производство, изработени от качествен PVC материал и на изключително атрактивни цени. 

     Предлагаме модели в бял, розов, червен, оранжев, лилав, зелен син, тъмносин, черен цвят, както и в цвят бордо.

     Организирайте вашето кухненско пространство с практични сушилници и поставки за прибори от dshome.bg. Доверете ни се и си набавете качествени съдовеприбориел. уреди и всякакви домашни потреби.