fbicon
×

Маламашки

Показване на 1-40 of 89 продукта

Маламашките са инструменти, които улесняват начина, по който работим с мазилки, фуги и повърхности. В DS HOME ще откриете разнообразие от видове маламашки, всяка от които предназначена за специфични задачи.


•    Дричка: Дричките са специално проектирани с по-широки и плоски глави, които позволяват по-ефективно нанасяне и разнасяне на мазилка върху повърхности. Те са отлични за равномерно покритие и гладко завършване.


•    Назъбена маламашка: Тези маламашки са снабдени с назъбени ръбове по периферията на главата, които помагат за по-лесно и равномерно разнасяне на мазилката или замазката върху повърхността. Те осигуряват по-добър контрол и гарантират по-добро сцепление.


•    За минерални мазилки: Специално проектирани маламашки, оптимизирани за приложение на минерални мазилки. Те имат характеристики, които ги правят подходящи за работа с тези видове мазилки, като например по-голяма издръжливост на химикали и по-добра адхезия.


•    За декоративни мазилки: Тези маламашки са специално създадени за приложение на декоративни мазилки, които изискват по-специфични техники и внимание към детайла. Те могат да имат различни форми и текстури, които да подчертаят желаните ефекти.


•    С U образни зъби: Тези маламашки са характеризирани с глави, чиито зъби наподобяват буквата "U". Този дизайн позволява по-ефективно и равномерно разнасяне на мазилка или фуга в тесни и труднодостъпни области, като ъгли и ръбове.


•    За фугиране: Специализирани маламашки, предназначени за нанасяне и изравняване на фугите между плочки или тухли. Те са проектирани така, че да осигурят равномерно запълване на фугите и гладък и еднороден завършек.


•    С гъба: Маламашки, оборудвани с гъбени подложки или вградени гъби, които помагат за по-ефективно разнасяне и разнасяне на мазилка или фуга. Тези маламашки се използват често за приложения, които изискват по-голям контрол.
Независимо дали сте професионален строител или любител-майстор, маламашките са ключът към успешни и качествени проекти в областта на строителството и декорацията. Открийте своята и работете качествено, без излишни усилия.


Какви маламашки предлага DS Home?


В DS Home предлагаме, гореизброените видове маламашки, като залагаме на качеството и най-добрите цени на пазара. Поръчайте от онлайн магазин DS Home и вземете безплатно от магазините ни в София, Варна, Бургас, Добрич. Можем да доставяме и чрез куриер до всяка точка и обект в страната.