fbicon
×

Аксесоари за баня

Кошчета за баня

Пластмасови и метални. Различни цветове и обеми.

Четки за тоалетна

Разнобразие от цветове и дължини

Постелки за баня

Различни цветове и размери

Корнизи и завеси за баня

Различни десени и корнизи

Други аксесоари за баня

Поставки, закачалки за баня, куки, сапунерки

Информация за предлаганите аксесоари за баня

Аксесоарите за баня са задължителен елемент от обзавеждането за всяка баня. Освен чисто практическото им предназначение, те допълват цялостния облик на мокрото помещение и допринасят за уюта и красотата в него.

Поставки за четки и паста за зъби, закачалки за хавлии и кърпи, сапунерки, дозатори за течен сапун, поставки за тоалетна хартия, етажерки – това са аксесоари, към които задължително посягаме, влезем ли в санитарното помещение. Затова е добре те да са както качествени, за да ги използваме възможно най-дълго, така и красиви, за да доставят и визуална наслада.

Създайте усещане за хармония, организираност и стил

Съвременните производители предлагат огромно разнообразието от аксесоари за баня, така че да бъдат удовлетворени всякакви вкусове и предпочитания. Освен като отделни изделия, тези продукти често се предлагат и в комплекти с цел улеснение на потребителя. 

Съвременните модели аксесоари за баня се произвеждат най-вече от неръждаема стомана, керамика, стъкло, пластмаса, месинг. Някои производители стигат и по-далеч и предлагат аксесоари от бамбук и смола, дърво, бетон. 

На пазара могат да бъдат открити най-разнообразни по форма, модели и размери аксесоари за баня. 

Интересните комбинации от материали (дърво и метал, дърво и керамика) дават възможност за изработването на впечатляващи по дизайн и форма аксесоари, които привличат вниманието с изискана визия. Предлагат се и комплекти, имитиращи злато, сребро, камък, рисувани аксесоари. 

Благодарение на специална обработка, през която преминават, съвременните модели са водоустойчиви, което ги прави идеални за банята.

Освен това аксесоарите за баня са с компактни размери, което дава възможност да намерят своето място дори в малка баня и да внесат изящество и класа. 

Могат да бъдат монтирани на стена или да са свободно стоящи. За някои модели, предназначени за стенен монтаж, е предвидена възможност и за лепене, с която се избягва пробиване на дупки в стената. 

Съвети за избор на аксесоари за баня

Изберете един стил аксесоари за баня, който да пасва на цялостния интериор на банята. Стига да имате възможност, е добре да подберете аксесоарите заедно с мебелите и санитарния фаянс, тъй като обикновено се произвеждат в колекции. 

Купуването на комплект аксесоари ще ви помогне да спестите време и средства и в същото време да постигнете максимална функционалност. 

Също така е добре да вземете предварително мерки на местата, на които ще бъдат аксесоарите, за да не се окаже впоследствие, че не се събират там.

ДИ ЕС ХОУМ предлага аксесоари за баня на утвърдените марки INTER CERAMIC, ROCA, KAPITAN, FORMA VITA, BALNEO. От нашия продуктов каталог можете да изберете дозатори за течен сапун, сапунерки, в това число и решетъчни, изработени от метал, закачалки тип кукички, поставки за хавлия тип ринг, поставки за хавлии тип пръчка, поставки за четки и паста за зъби, поставки за тоалетна хартия, в това число и вградени модели, стъклени лавици, ъглови лавици, решетъчни кошове, автоматични ароматизатори и много други. Изберете аксесори за баня от dshome.bg и придайте завършен вид към банята и ценни щрихи към нейния стил.