fbicon
×

Мебели за вашата градина

Подобрете вашето външно пространство с нашата разнообразна гама от градински мебели, предназначени да увеличат максимално комфорта и функционалността на вашата градина. Независимо дали търсите трайна градинска маса, елегантен градински стол или пълен градински комплект, ние разполагаме с всичко необходимо, за да създадете мечтаното си външно жилищно пространство. Отпуснете се в нашите луксозни шезлонги, защитете се от слънцето с нашите стилни градински чадъри или се настанете на една от нашите удобни градински пейки – всички наши градински мебели са проектирани с издръжливост и естетика. За тези, които търсят уникално допълнение към своята градина, нашите градински люлки предлагат несравнимо ниво на релакс и удоволствие. С висококачествените градински мебели на DS Home вие не само подобрявате външния вид на вашата градина, но и инвестирате в дълготрайни, здрави продукти, които ще издържат на суровите елементи.

Градински маси

Нашите градински маси са идеалното решение за хранене на открито, забавление или просто като фокусна точка във вашата градина. Изработени от висококачествени материали, те са здрави и издръжливи, което ги прави подходящи за ежедневна употреба. Предлагаме различни размери и стилове, за да отговаряме на вашите нужди и предпочитания.

Градински столове

Допълнете вашата градинска маса с един (или повече) от нашите удобни градински столове. Проектирани с ергономична опора и изработени от издръжливи материали, тези столове осигуряват комфорт и издръжливост. Изберете от разнообразие от стилове, цветове и материали, за да създадете хармоничен външен вид във вашата градина.

Градински комплекти

За безпроблемно решение за градинско обзавеждане разгледайте нашите предварително подбрани градински комплекти. Тези готови решения включват координиращи части като маси, столове и пейки, което улеснява създаването на съгласуван и привлекателен външен вид във вашата градина. Нашите комплекти са изработени от висококачествени материали, гарантиращи тяхната издръжливост и стил.

Шезлонги

Превърнете вашата градина в личен оазис на спокойствието с нашите луксозни шезлонги. Проектирани за максимален комфорт, тези шезлонги са идеални за отпускане след дълъг ден или за четене на книга под слънчевите лъчи. Изработени от издръжливи материали, те могат да бъдат оставени навън през цялата година, което ги прави практично допълнение към вашата градина.

Градински чадъри

Защитете се от слънцето със стилните ни градински чадъри. Предлагаме различни размери и дизайни, за да съответстват на вашия съществуващ градински декор. Нашите чадъри са направени от висококачествени материали, осигуряващи както UV защита, така и издръжливост, за да сте сигурни, че ще издържат на суровите климатични условия.

Градински пейки

Добавете функционална и декоративна мебел към вашата градина с една от нашите градински пейки. Проектирани с комфорт и издръжливост, тези пейки са идеални за сядане, съхранение или дори като централна част във вашата градина. Изберете от разнообразие от стилове и материали, за да намерите идеалния вариант за вашето външно пространство.

Градински люлки

Въведете нотка на лукс във вашата градина с една от нашите луксозни градински люлки. Проектирани за релаксация и удоволствие, тези люлки са перфектни за забавление или уединение. Изработени от висококачествени материали, те осигуряват издръжливост и комфорт, което ги прави ценна добавка към вашата градина.