fbicon
×

Ръчни шкурки

Показване на 1-40 of 53 продукта

Ръчните шкурки са инструменти, използвани за обработка на повърхности чрез шкурене(търкане и отнемане на материал). Те се използват в различни области, като дърводелство, металообработка, ремонтни дейности и др. Ръчните шкурки се състоят от материал, който е прикрепен към основа или подложка, която може да бъде използвана за ръчна обработка на повърхността.

Видове ръчни шкурки


•    Шкурки със захващане тип "клик": Тези шкурки имат специална система за захващане на шкурката към основата. Те са лесни за подмяна на шкурката и за използване.


•    Шкурки с лепило за фиксиране: Тези шкурки имат задна страна покрита с лепило, което ги закрепва към основата. Те са подходящи за по-продължително използване, тъй като лепилото осигурява по-здраво сцепление.


•    Шкурки с различна зърнестост: Ръчните шкурки са налични в различни зърнести размери, което позволява на потребителя да избере подходящата за конкретната обработка на повърхността.


•    Универсални ръчни шкурки: Тези шкурки се използват за шлифоване на различни материали, като дърво, метал, пластмаса и други. Те са подходящи за широк спектър от приложения.


Шкурките са важен инструмент за подготовка на повърхности преди боядисване, лакиране или обработка с други материали. Изборът на подходящия вид ръчна шкурка зависи от конкретните изисквания на проекта и материалите, които се обработват. Те могат да бъдат изработени от различни материали в зависимост от техните приложения и изисквания. Ето някои от основните материали, от които се изработват ръчните шкурки:


•    Абразивни материали: Обикновено абразивната част на ръчните шкурки е направена от материали като силициев карбид, алуминиев оксид или железен оксид. Тези материали са твърди и могат ефективно да изтриват и обработват повърхности.


•    Подложка или основа: Основата на ръчните шкурки може да бъде изработена от различни материали, включително картон, пластмаса или метал. Тази част от шкурката предоставя структура и опора за абразивната част.


•    Залепващо средство: В случай на шкурки с лепило за фиксиране, лепилото, което се използва за прикрепване на абразивната част към основата, може да бъде специално формулирано за здраво сцепление в различни условия.


•    Допълнителни материали: В зависимост от дизайна и функциите на ръчната шкурка, могат да бъдат използвани допълнителни материали като лакове, пластмасови или метални елементи за закрепване и други.Изборът на материали за ръчните шкурки зависи от конкретните приложения и изисквания на потребителя, като се вземат предвид фактори като видът на обработвания материал, желаната степен на абразия и дълготрайността на инструмента.Какви шкурки предлага DS Home?


В DS Home ще откриeте най-различни модели шкурки, със всякаква по вид зърнена структора. Предлаганите от нас модели са на утвърдени производители, на достъпни цени.
Поръчайте от онлайн магазин DS Home и вземете безплатно от магазините ни в София, Варна, Бургас, Добрич. Можем да доставяме и чрез куриер до всяка точка и обект в страната.

Филтър
Цена
-
Цвят
Марка