×

Празнична украса

Показване на 1-45 of 819 продукта

Празнична украса

Джинджифилови сладки, романтични филми, време със семейството у дома, горещ чай с любима книга, празнично настроение. Всичко това започва да изпълва ежедневието ни наближи ли Коледа. Обхваща ни трепетно въодушевление, а децата нетърпеливо броят дните до дългоочакваната нощ. Коледният дух ни завладява и просто ни приканва да украсим празнично нашия дом, работното ни място, а защо не детската градина и училището на децата ни.

Онлайн магазинът ни e подготвил богата колекция от празнична украса, с която да си подарите вълшебни Коледни и Новогодишни празници. Артикулите са разделени в четири групи: коледни фигури и топки, гирлянди и LED лампи, коледни покривки и коледни елхи

Как да направим дома си уютен и изпълнен с топлина?

Коледните декоративни фигурки и играчки за закачане несъмнено ще създадат приказна атмосфера във вашия дом или офис. Можете да заложите на красиви арт фигурки като снежни човеци, елени, ангелчета, елхички, фенери, коледни календари, свещници.

Играчките за закачане също са най-разнообразни, като освен на елха, можете да ги закачите на прозорец, врата или стена. Особено атрактивни са светещите модели, които ще създадат истински блясък и разкош.

Разноцветните топки, както и коледните чорапи, са „класика в жанра“, но за да направите вашата коледна елха още по-красива, можете да добавите и светещи коледни топки с декорации в тях. 

Да се настроим на празнична вълна с коледна елха

Украсата на коледната елха е едно от първите неща, с които обикновено се заемаме. Напоследък все по-често се прибягва към използването на изкуствени елхи, чиито плюсове са ясни: без иглички по пода, лесно сглобяване, многократна употреба, грижа за природата. 

Ако сте решили да ползвате изкуствена елха и вече сте инвестирали в такава, то вероятно няма да Ви се налага да купувате нова, но пък производителите изненадват с все по-необикновени предложения, така че нищо чудно да бъдете изкушени. Можете да закупите напълно реалистична заскрежена коледна елха, елха с шишарки, с истинско дърво, разгъваема елха, бяла, синя, червена, розова, златиста, както и черна изкуствена елха. Височините на изкуствените елхи варират от 90 до 240 см.

Да се погрижим и за празничната трапеза

Коледните покривки и тишлайфери са важна част от подредбата на празничната трапеза. DS Home предлага модели в различни цветове, декорирани с красиви коледни мотиви. Покривките и тишлайферите са изработени от качествен полиестер или смес от памук и полиестер. Предлагат се в по-малки и в по-големи размери. Освен коледна покривка или тишлайфер, можете да добавите венец за маса или богато декориран свещник.

Коледна магия с ферия от лампички и гирлянди

Коледните лампички и гирлянди са още един начин да направим коледните празници необикновени и вълнуващи. С тяхна помощ можете да сътворите истинско коледно вълшебство както в дома си, така и в откритите площи около него.

С коледни лампички и гирлянди могат да се декорират елхи, различни пространства и кътчета във всеки дом, градини, тераси, фасади на сгради, паркове и площади.

Предлага се богато разнообразие от гирлянди от LED лампички, комбинирани с клонки или топки в различни цветове, LED лампички тип висулки, тип завеса, тип панделка, тип снежинка, разноцветни и едноцветни, с батерии, с дистанционно.

Искрящите гирлянди се предлагат във варианти от 5 м, 10 м, 20 м. Има и модели, при които светещите вериги могат да се свързват и така да достигнат дължина и от 80 метра.

Доверете се на DS Home и поръчайте празнична украса за вашия дом или изберете подарък на ваши близки или приятели. Подарете си вълшебна Коледа!

Разгледайте и останалите ни предложения в категория „Домакинство“. От нашия онлайн магазин можете да закупите всичко необходимо за подредбата на вашия дом. Предлагаме най-различни съдове, прибори, текстилни изделия, ел. уреди, домашни потребикухненско обзавеждане, детски играчки, картини за стена, както и мебели.