fbicon
×

Домакинство

Категорията "Домакинство" представлява обширен асортимент от продукти и аксесоари, предназначени за уют и функционалност във вашия дом. Тук ще намерите всичко необходимо за кухнята, банята, спалнята, както и декорации за различни празници. Ето подробно описание на всяка секция:

Съдове

Включва разнообразие от чаши, чинии, тенджери, тигани, купи, сервизи за хранене, солници и оливерници, които ще ви помогнат да сервирате и поднасяте храната с елегантност и стил.

Прибори за хранене

В тази секция ще намерите вилици, лъжици, ножове, комплекти за прибори и други прибори, които са необходими за приготвянето и сервирането на храна.

Текстил

Подсекцията включва хавлии, халати, спално бельо, покривки, одеяла, завеси и други текстилни продукти, които добавят уют и комфорт в дома ви.

Домашни потреби

Тук ще откриете кутии за съхранение, кани за вода, дъски за гладене, цедки, поставки за прибори, кошове и други домашни потреби, които ще ви помогнат да подредите и организирате дома си.

Кухня

Включва мивки и смесители за кухня, които са необходими за функционалността на кухнята ви.

Празнична украса

Тази секция предлага разнообразие от коледни фигури, гирлянди, коледни покривки, елхи, стойки за елхи и други украси за празниците.

Подаръци

Включва различни подаръци за всеки повод и всякакви вкусове.

Картини за стена

Подсекция, където може да намерите различни видове картини за декорация на стените в дома си.

Електроуреди

Тук ще откриете разнообразие от електроуреди за кухнята и дома, които ще ви помогнат в ежедневието.

Мебели за дома

Включва голямо разнообразие от мебели за всички стаи в дома, които ще добавят функционалност и стил.

Детски играчки

Подсекция, където може да откриете играчки за забавление и образование на децата ви.

Тези разнообразни продукти в категорията "Домакинство" ще ви помогнат да създадете уютна и функционална обстановка във вашия дом.