fbicon
×

Лакове

DS Home предлага широка гама от висококачествени лакове, специално проектирани да защитят и подобрят външния вид на различни повърхности. Независимо дали търсите лазурен или яхтен лак за вашата лодка, паркетен лак за дървени подове, водоразтворим лак за стени или лак за камък за естествени материали, ние имаме идеалния продукт за вас. С нашата обширна колекция от разредители можете допълнително да персонализирате вашите покрития, осигурявайки перфектния завършек за всеки проект. Пазарувайте сега и преобразете дома си с нашите първокласни лакове!

Лазурни и яхтени лакове

Нашите лазурни и яхтени лакове са създадени специално за защита и подобряване на външния вид на плавателни съдове и други екстериорни приложения. Тези високоефективни покрития осигуряват дълготрайна устойчивост на атмосферни влияния, сол и UV радиация, поддържайки безупречния вид на вашата лодка или яхта.

Паркетни лакове

Защитете и подчертайте красотата на вашия дървен под с нашата изключителна гама от паркетни лакове. Тези водоустойчиви покрития са предназначени да запазят естествената привлекателност на дървото, като същевременно предлагат отлична издръжливост и лесна поддръжка. Насладете се на траен, красив под, който ще издържи години напред.

Водоразтворими лакове

Нашата колекция от водоразтворими лакове е идеална за вътрешна и външна употреба, предлагаща лесно приложение и изсъхване без мирис. Тези покрития са подходящи за широк спектър от повърхности, включително стени, тавани и дограма, осигурявайки издръжлива, равномерна защита срещу петна, влага и износване.

Лакове за камък

Подобрете естествения чар на каменните повърхности с нашите висококачествени лакове за камък. Тези проникващи уплътнители предпазват камъка от замърсяване, вода и други повреди, като същевременно позволяват на материала да "диша", запазвайки неговата уникална текстура и външен вид. Насладете се на издръжливо, визуално привлекателно покритие, което издига вашия интериорен или екстериорен дизайн

Разредители

Нашата гама от разредители ви позволява да персонализирате приложението на вашите лакове, осигурявайки оптимално покритие и завършеност за различни повърхности и условия. Предлагаме разнообразие от разредители, включително тези на водна основа, разтворители и смеси, които работят хармонично с нашите лакове, за да ви помогнат да постигнете професионални резултати всеки път.