fbicon
×

Тоалетни чинии

Тоалетни чинии

Конзолна тоалетна чиния RIMLESS ICC 5036 INTER CERAMIC

273,53 лв. 364,70 лв.
Оставащо време
Показване на 1-35 of 35 продукта

Модерни и иновативни тоалетни чинии за всеки дом

   Тоалетните чинии са сред задължителните елементи в обзавеждането за баня. Може би те са сред продуктите, на които не се отделя чак толкова голямо внимание, но съвременните модели предлагат все по-голямо разнообразие от гледна точка на дизайн и възможности, така че си струва да сте добре осведомени.

Видове тоалетни чинии 

• Стоящи тоалетни чинии – свободностоящи на пода тоалетни чинии, с вградено в стената казанче. Изглеждат надеждни и модерни и придават съвременен облик на вашата тоалетна и баня. 

• Конзолни тоалетни чинии (наричани още окачени, висящи или стенни) – те са изключително удобни защото височината им може да бъде регулирана. Монтират се на стената със специална структура за вграждане със скрито казанче, а бутонът за пускане на водата е на стената. Под тях има свободно пространство, което помага да направите вашата баня да изглежда по-просторна. Също така пространството отдолу прави почистването както на тоалетната, така и на пода по-лесно.

• Тоалетни чинии с биде – съчетават функциите на тоалетна чиния и биде, като предлагат максимална функционалност, естетичен външен вид и комфорт при ползване. Основното предимство на тоалетните чинии с биде е нивото на хигиена, което осигуряват. Те са елегатно и удобно решение за малки бани и тоалетни.

Дизайн, форми и цветове

Тоалетните чинии могат да бъдат класически, модерни, квадратни, правоъгълни и овални, с ретро дизайни и др. 

Традиционно тоалетните чинии са в бял цвят, но все по-често се срещат черни и цветни модели, както и различни дизайнерски предложения, изразяващи се в преливащи цветове, имитации на мрамор или мозайка и т. н.

Функционалности и екстри

• Rimless тоалетни чинии (без ръб): технологията позволява по-добро разпределение на водата за измиване. Водният поток циркулира по целия вътрешен периметър на тоалетната чиния, постигайки по-добра ефективност и хигиена, при минимална консумация на вода. При този модел тоалетни чинии няма улеи, остри ръбове или отвори по повърхността на порцелана, като в резултат почистването на тоалетната е много по-лесно.

• Екологични/спестяващи вода тоалетни чинии: проектирани са да намаляват консумацията на вода при изплакване. Могат да включват различни технологии като двойно изплакване, позволяващо избор между по-малко или по-голямо количество вода за изплакване.

• Сензорни/автоматични тоалетни чинии: оборудвани са със сензори, които автоматично активират изплакването след употреба. Те предлагат по-голяма хигиена, като намаляват директния контакт с тоалетната чиния.

• Хидромасажни/функционални тоалетни чинии: тези чинии са оборудвани с функции като хидромасаж, подгрев на седалката, изплакване с топла вода и други допълнителни комфортни функции.

Какви тоалетни чинии предлага DS Home

В нашия онлайн магазин можете да намерите голямо разнообразие от тоалетни чинии с различни размери, стилове и форми. Когато избирате тоалетна чиния, имайте предвид пространството, с което разполагате, и стила на вашата баня. Доверете се на доказани производители. В каталога на DS Home ще откриете тоалетни чинии на добре познатите марки VIDIMA, INTER CERAMIC, ROCA, FORMA VITA, BOCCHI и др.

Поръчайте на ниски цени от онлайн магазин DS Home с бърза и безплатна доставка до магазините ни в София, Варна, Бургас, Добрич. Можем да доставяме и чрез куриер до всяка точка и обект в страната.

Филтър
Цена
-
Цвят
Монтаж
Марка
Материал
Дължина см
Височина см
Промо