fbicon
×

Кои сме ние и какво предлагаме!

“Ди Ес Хоум” ООД е сред водещите компании на национално ниво в сферата на търговията със строителни материали и стоки за дома. Фирмата предлага всички необходими материали за строителни и ремонтни дейности, продукти за обзавеждане на дома, за хоби и професионални дейности в градината, за релакс и забавления в природата. В продуктовия асортимент на компанията присъстват всички небходими продукти за различните етапи в изграждането на една сграда до ключ.

История

Компанията е създадена през 1999 г. със седалище в град Добрич, където е открит първият фирмен магазин. Само за няколко години се разраства, а към днешна дата вече посреща клиенти в базите си във Варна, Бургас, село Рогачево и в две бази в София. В Добрич неотдавна отвори врати и ритейл парк DS Park, където освен фирмения магазин DS Home, се помещават и търговски обекти на различни популярни брандове.

Цели и партньори

„Ди Ес Хоум“ ООД продължава да следва своите цели да разширява пазарните си дялове, да представя и утвърждава на българския пазар известни марки в областта на строителството и обзавеждането и не само, както и да разширява продуктовите гами в магазините си. Понастоящем компанията предлага продукти на над 100 водещи световни марки, сред които Roefix, Mapei, Norgips, Ardex, DCP, Bien Seramic, Bocchi, Ceta Form, Decorex, Grohe, Roca и много др. 

Нашите клиенти

Компанията е ориентирана както към бизнес клиенти, така и към крайни потребители, като съществува и опция за изготвяне на индивидуални ценови оферти. Продуктите на „Ди Ес Хоум“ могат да бъдат поръчани и онлайн на адрес dshome.bg, като всеки клиент може да получи поръчаните продукти или материали в дома си, на посочен от него адрес на обект или в куриерски офис.

Основната цел на „Ди Ес Хоум“ е да предлага качествени и разнообразни артикули и материали, които да покриват напълно очакванията и изискванията на клиентите. От няколко години компанията реализира и програма „Карта за лоялни клиенти“, осигуряваща отстъпки за потребителите, които пазаруват на дребно в магазините. 

Социална отговорност

Във фирмата са ангажирани над 300 служители и работници, които преминават през задължително обучение, осигуряващо отлично познаване на материята и добра работа с клиентите. “Ди Ес Хоум“ е и социално ориентирана компания. През годините е била спонсор на различни мероприятия, насочени към развитие на спортните заложби и изяви на децата. 

В „Ди Ес Хоум“ клиентите припознават надежден партньор, запознат с технологичните специфики в строителството и предлагащ адекватни комплексни и навременни решения.

А дългогодишното, лоялно партньорство с доставчиците гарантира гъвкаво ценообразуване за клиентите.