fbicon
×

Плочки за баня и под

 Намерете перфектните плочки за вашата баня или под с DS Home! Ние предлагаме широка гама от висококачествени фаянсови плочки, гранитогрес и теракот, подходящи за всякакви стилове и бюджети. От класически до модерни дизайни, нашите плочки ще вдъхнат живот на вашето жилищно пространство и ще го направят по-функционално от всякога. Пазарувайте сега и превърнете дома си в райско кътче!

Фаянсови плочки

Фаянсовите плочки са чудесен избор за стени в банята, кухни и други влажни зони. Издръжливи и лесни за поддръжка, тези плочки се предлагат в различни размери, цветове и дизайни, което ви позволява да създадете уникален външен вид във всяко пространство. С устойчивостта на петна и лесната грижа, фаянсовите плочки са идеални за натоварени среди като кухни и детски стаи.

Гранитогрес

Гранитогресните плочки са луксозен и издръжлив вариант за подови настилки, които могат да се използват както в жилищни, така и в търговски помещения. Тези плочки се отличават със своята невероятна здравина, устойчивост на надраскване и абсорбция на влага, което ги прави идеални за зони с висок трафик като коридори, фоайета и търговски обекти. Освен това те се предлагат в широка гама от размери, цветове и дизайни, за да отговарят на всеки декор.

Теракот

Теракотените плочки са традиционен избор за подови настилки, известен със своя топъл и естествен вид. Тези плочки са направени от глина и са известни със своята издръжливост и устойчивост на напукване. Теракотът е идеален за вътрешни пространства като кухни, всекидневни и трапезарии, където добавят нотка чар и изтънченост. Предлагат се в различни размери, цветове и дизайни, за да отговарят на вашия индивидуален стил.

Декори, пана и фризове

Завършете вашия дизайн на плочки с нашата изключителна селекция от декори, пана и фризове. Тези елементи позволяват креативно оформление на плочки, което добавя визуален интерес и измерение към вашите стени и подове. Нашите декори, пана и фризове се предлагат в различни материали, размери и дизайни, за да допълнят всеки стил и декор. Превърнете вашето жилищно пространство в произведение на изкуството с тези зашеметяващи акценти!