fbicon
×

Ръчни инструменти

DS Home предлага широка гама ръчни инструменти, включително отвертки, клещи, чукове, накрайници, битове и вложки, мистрии, шпакли, бъркалки, ножици, триони, маламашки, нивелири, ръчни пистолети, ролетки, ръчни шкурки и други ръчни инструменти. Нашите инструменти са проектирани за издръжливост, прецизност и комфорт, което ги прави идеални за различни приложения, от дървообработване до авторемонт.

Отвертки

Отвертките са основни ръчни инструменти, използвани за завинтване и развиване на винтове. Нашите отвертки са изработени от висококачествена стомана, предлагащи прецизност и издръжливост за различни задачи.

Клещи

Клещите са универсални ръчни инструменти, предназначени за захващане, издърпване и огъване на материали. Нашите клещи са проектирани за прецизност и комфорт, с ергономични дръжки и остри челюсти, което ги прави подходящи за различни приложения.

Чукове

Чуковете са ръчни инструменти, използвани за нанасяне на удари за забиване, изваждане или нарязване на обекти. Нашите чукове са изработени от издръжлива стомана, предлагащи баланс и сила за различни задачи.

Накрайници, битове и вложки

Накрайниците, битовете и вложките са основни компоненти за различни ръчни инструменти, като отвертки и винтоверти. Нашите накрайници, битове и вложки са изработени от висококачествена стомана, осигуряващи прецизност и издръжливост за различни приложения.

Мистрии

Мистриите са ръчни инструменти, използвани за нанасяне на тънък слой боя, лак или разтвор върху повърхности. Нашите мистрии са изработени от висококачествена стомана, предлагащи прецизност и контрол за гладки покрития.

Шпакли

Шпаклите са ръчни инструменти, използвани за нанасяне на шпакловка, мазилка или други материали върху повърхности. Нашите шпакли са изработени от издръжлив материал, предлагащ комфорт и контрол за гладки покрития.

Бъркалки

Бъркалките са ръчни инструменти, използвани за разбъркване на бои, лепила и други материали. Нашите бъркалки са изработени от издръжлив материал, предлагащ комфорт и контрол за перфектно смесване.

Ножици

Ножиците са ръчни инструменти, използвани за рязане на жици, тел и други материали. Нашите ножици са изработени от висококачествена стомана, предлагащи прецизност и издръжливост за различни задачи.

Триони

Трионите са ръчни инструменти, използвани за рязане на дърво, метал и други материали. Нашите триони са изработени от висококачествена стомана, предлагащи прецизност и издръжливост за различни задачи.

Маламашки

Маламашките са ръчни инструменти, използвани за нанасяне на хоросан, мазилка или други материали върху повърхности. Нашите маламашки са изработени от издръжлив материал, предлагащ комфорт и контрол за гладки покрития.

Нивелири и мастари

Нивелирите и мастарите са ръчни инструменти, използвани за осигуряване на равна и хоризонтална повърхност. Нашите нивелири и мастари са изработени от издръжлив материал, предлагащ точност и прецизност за различни приложения.

Ръчни пистолети

Ръчните пистолети са ръчни инструменти, използвани за прилагане на лепила, уплътнители и други материали. Нашите ръчни пистолети са проектирани за прецизност и комфорт, с регулируем поток и мек спусък, което ги прави подходящи за различни задачи.

Ролетки

Ролетките са ръчни инструменти, използвани за измерване на разстояния и дължини. Нашите ролетки са изработени от издръжлив материал, предлагащ точност и прецизност за различни приложения.

Ръчни шкурки

Ръчните шкурки са ръчни инструменти, използвани за шлайфане, полиране и почистване на повърхности. Нашите ръчни шкурки са изработени от висококачествени материали, предлагащи прецизност и издръжливост за различни задачи.

Други ръчни инструменти

В тази категория ще намерите допълнителни ръчни инструменти, като клещи за стригане, кутии за монтаж, фрези и други специализирани инструменти. Тези инструменти са проектирани за специфични приложения, предлагайки прецизност и издръжливост за различни задачи.