fbicon
×

Отопление на електричество

Намерете най-добрите решения за отопление на електричество, за да поддържате дома си топъл и уютен през цялата година. Изберете от нашата широка гама конвектори, радиатори, вентилаторни печки и лири и печки за баня, всички проектирани да осигурят ефективно и икономично отопление за всяко пространство.

Конвектори

Открийте нашата селекция от конвектори, идеални за ефективно централно отопление на всяка стая. Тези тихи и елегантни устройства използват естествена конвекция, за да разпределят топлина равномерно, създавайки комфортна среда във вашия дом.

Радиатори

Изберете от нашите енергийно ефективни електрически радиатори, предназначени да повишат температурата на помещението бързо и надеждно. Предлагаме различни размери и стилове, които се вписват безпроблемно във всеки интериорен дизайн.

Вентилаторни печки

За бързо повишаване на температурата в стаята изберете една от нашите мощни вентилаторни печки. Проектирани да работят безшумно, тези преносими устройства бързо загряват въздуха чрез комбинация от лъчиста и конвекторна топлина.

Лири и печки за баня

Създайте топла и гостоприемна атмосфера във вашата баня с нашата колекция от лири и печки за баня. Тези водоустойчиви устройства осигуряват постоянен източник на топлина, помагайки ви да се насладите на успокояващи, релаксиращи душове през цялата година.