fbicon
×

Газово оборудване

Показване на 1-16 of 16 продукта

     На къмпинг сте, приготвили сте се за сън, но се сещате за нещо забравено навън, което трябва да бъде прибрано, или трябва да посетите тоалетна. Започвате да търсите фенерче или друго средство, с което да осветите пространството около вашата палатка. 

     В подобна ситуация чудесно биха Ви влезли в работа къмпинг лампите. С тях можете да осветявате и вътрешността на палатките и да си създадете чувство на уют и комфорт. Тези изделия могат да бъдат използвани и в градината, двора, при излети, походи в планината.

     Предложенията за осветление за къмпинг са разнообразни – газови лампи, акумулаторни лампи, соларни лампи със соларен панел, LED осветления, лампи и фенери с динамо зареждане, лампи с динамо и соларен панел, челници със зареждащи се в USB батерии.

     Dshome.bg акцентира на газовите къмпинг лампи. Онлайн магазинът предлага газови лампи на марките Premium и Brema, както и необходимите им консумативи.

     Газовите фенери на Premium са с метално тяло, с мощност 1350-1750 W, а продължителността на светене варира от 4 до 10 часа. Уредът трябва да се използва, поставен върху равен под, и на поне 100 см от запалими материали. Газовите лампи на Brema са керамични, с красив и стилен дизайн.

     Газовите лампи са хубави и надеждни фенери, на които можете да разчитате по време на престоя си сред природата. Те са много удобни и лесни за употреба (само трябва да монтирате фенера на контейнера и вече можете да осветите желаното пространство) и осветяват с много ярка светлина.

     Газовите бутилки/котлони са удобство, което може значително да улесни приготвянето на храна по време на къмпингуването или лагеруването. С тях можете да приготвяте чай, да готвите, да стоплите вода. 

     Газовите бутилки за туристически цели са с вместимост 15-20 л и са пригодени за готварски решетки. Ако планирате по-дълъг престой сред природата, е добре да предвидите допълнителен газов пълнител за газовия котлон.

     За да направите къмпинга още по-удобно място и да си прекарате наистина добре, то се погрижете и за принадлежности като спални чували, надуваеми дюшеци, хладилни чанти, практични комплекти с прибори и съдове.

     DS Home може да Ви предложи всичко необходимо на достъпни цени. Разгледайте и предложенията ни за палатки, шатри и тенти, а също така и скарите и барбекютата и плажните продукти, които предлагаме. 

Филтър
Цена
-
Цвят
Марка
Материал
Диаметър см.
Вместимост
Диаметър мм.
Мощност (ватове)
Покажи повечеПокажи по-малко