fbicon
×

Консумативи за режещи и шлайфащи машини

Показване на 1-40 of 487 продукта

     Строителните машини и инструменти изискват и нужната поддръжка. Професионалисти и любители се нуждаят от подходящия консуматив, за да могат да проддължат работния процес или просто да удължат живота на режещата или шлайфащата машина. Ние от DS Home сме се подготвили за тази част, като сме подбрали аксесоари за всички марки и модели машини за рязане и шлайфане. 

     При нас ще намерите различни абразивни консумативи, ленти за банциг, вериги и шини за верижни триони. DS Home разполага с диамантени дискове за шлайфане и рязане на гранит и мрамор, за шлайфане на бетон, метал, гранит, мрамор и камък. В тази продуктова категория разполагаме и с режещи листове за ножовки и триони. Също така разполагаме с масла и грес за смазване, ножове за дървообработващи машини, ножове за прободни триони тип зеге, ножове за саблени триони, стругарски ножове, абразивни четки за електроинструменти.

     Повечето марки, които предлагаме в категория консумативи за режещи и шлайфащи машини сa световно известни. Част от тях са популярни основно на българския пазар, но предлагат добро съотношение между качество и цена. BOSCH, HARDY, GROSS и WURTH са част от тези марки, при които само като разгледате продукта и ще разберете, че говорим за топ качество и изпълнение. 

     Другите предлагани марки от нас са: CETA FORM, GRONE, KLINGSPOR, MOTIVE TOOLS, MTX, Norton Saint-Gobain, PREMIUM, RAIDER, SPARTA, и THERMO STYLE. Някой от тях по нищо не отстъпват от по-горе изброените марки с качество и производителност. Въпрос на време е всеки да се установи на пазара.

     Какъв е точният консуматив като марка, цена и производителност? Доверете се напълно на нашите консултанти. Те ще ви обърнат нужното внимание, за да удовлетворят напълно нуждите ви.