×

Шезлонги

Показване на 1-45 of 67 продукта

     Ползването на шезлонг на плажа е за предпочитане. Всеки може да оцени плюсовете. Също толкова примамливо обаче е да се отпуснеш на шезлонг в градината или двора, особено след тежък и натоварен ден. Разполагайки се в удобен градински шезлонг, с питие в ръката или с книга, бързо ще забравите за стреса от ежедневието. Шезлонгът в градинта е и чудесна възможност да се възползвате от хубавото време. 

     На вниманието на потребителите са модели със сенници, с колелца за по-лесно придвижване, с поставки за крака, тип-люлка, двойни, със странични маси и възглавници за повече удобство. При повечето модели облегалката може да се регулира, като при някои съществуват до 5 различни позиции. 

     Ако разполагате с неголям двор или градина, то е добре да заложите на сгъваем шезлонг, за да можете да го сгънете исъхранявате по-лесно, когато не го използвате. 

     Шезлонг от дърво, пластмаса, полиратан или textilene

     Освен добре познатите пластмасови шезлонги, които най-често виждаме по плажовете и край басейните, в търговската мрежа се предлагат и разнообразни модели от дървесина и полиратан, както и такива от textilene с алуминиева, стоманена или бамбукова рамка. 

     Пластмасовите шезлонги са устойчиви на атмосферни влияния, леки, стилни, универсални и с достъпни цени. Можете да ги поставите навсякъде – край басейн, в градината, в двора, на верандата. При необходимост можете да ги сгънете, за да не заемат много място и да ги съхранявате по-лесно. Предлагат се в различни цветове, така че имате възможност да изберете най-подходящия за декора във вашето открито пространство.

     Дървените шезлонги ще допринесат за естествения вид на вашата градина или двор. Изработват се от акация, тиково дърво, бамбук. Имат модерна визия и стилен дизайн. Редовното нанасяне на масло за дърво ще допринесе шезлонгът да изглежда като нов дълго време. 

     Шезлонгите от полиратан са все по-популярни. Те са устойчиви на влага, ултравиолетови лъчи и механични повреди. Имат елегантна визия и се вписват много ефективно както в класически, така и в модерен екстериор. Леки са и се поддържат лесно. 

     Материята textilene е предпочитана за направата на шезлонги, защото е водоустойчива, устойчива на мухъл и супер дишаща. Тези шезлонги могат да имат рамка от алуминий, стомана или бамбук. Предлагат се в свежи цветове, които ще допринесат за лятната обстановка във вашата градина. 

     Ако искате да си гарантирате пълно удобство и комфорт, то може да се спрете на модел с масичка. На нея можете да поставите вашия телефон, книга, закуска или напитка. 

     От DS Home можете да си поръчате и двоен/двуместен шезлонг, на който да релаксирате с любимия човек. Предлагаме разнообразни модели, сред които плетен шезлонг на производителя UCAMP с покрив, сгъваеми странични маси, възглавници под главата, като съществува възможност за почти пълно накланяне.

     Разгледайте и останалите ни предложения за градински мебели - люлки, чадъри, пейки, маси, столове и комплекти.