fbicon
×

Грундове, концентрати, горива

Открийте широка гама от висококачествени грундове, концентрати и горива, импрегнанти и строителни китове, идеални за различни проекти за домашен ремонт и подобрения. Подобрете повърхностите, увеличете издръжливостта и защитите материалите с нашите първокласни продукти.

Грундове

Описание: Предлагаме разнообразие от грундове, специално формулирани за осигуряване на отлична адхезия, изравняване на повърхността и подобряване на цялостната производителност на боята или покритието. Нашите грундове са подходящи за различни основи, включително дърво, метал и стени.

Концентрати и горива

Описание: Изберете от нашата селекция концентрати и горива, предназначени да повишат ефективността и дълготрайността на вашите бои и покрития. Тези продукти могат да бъдат разредени с вода, което ги прави екологични и рентабилни решения за различни приложения.

Импрегнанти

Описание: Защитете дървените повърхности от влага, гниене и насекоми с нашите високоефективни импрегнанти. Нашите импрегниращи продукти проникват дълбоко в дървото, като го укрепват и удължават живота му, придавайки му естествен вид.

Строителни китове

Описание: Нашата колекция от строителни китове предлага лесни за използване решения за ремонт и възстановяване на различни повърхности. Тези универсални продукти могат да се използват за запълване на пукнатини, дупки и неравности, осигурявайки гладко покритие за вашата боя или покритие.