×

Градивни и покривни материали

Керемиди

Всичко за вашият покрив

Тухли

Четвроки, еденички, енергийни

Гипсокартон

Бял, зелен, пожароустойчив

Категорията "Градивни и покривни материали" предлага разнообразие от висококачествени материали, необходими за изграждането и реновирането на сгради. Включени са следните секции:

Керемиди

Открийте разнообразие от керемиди, предоставяни от водещи производители като Младост, Bramac, Kebe, Tondach. Независимо дали търсите класически дизайн, висока енергийна ефективност или модерен стил, тук ще намерите идеалното решение за покрива на вашия проект.

Тухли

В нашата секция с тухли ще откриете разнообразие от форми и размери, включително четворки, еденички и енергийно ефективни тухли. Независимо дали строите резиденция, комерсиален обект или индустриална сграда, имаме подходящите тухли за вашите нужди.

Гипсокартон

Проучете нашата гама гипсокартони, включваща обикновени, водоустойчиви и пожароустойчиви варианти. С гъвкави възможности за приложение, гипсокартонът е идеален за изграждане на вътрешни стени, тавани и декоративни елементи.

Профили за гипсокартон

В тази секция предлагаме CD и UD профили, необходими за стабилната конструкция на гипсокартонни стени и тавани. С високо качество и лесен монтаж, нашите профили гарантират здравина и дълготрайност на вашите проекти.

OSB (Ориентиран строителен плосък)

Ориентиран строителен плосък (OSB) е популярен строителен материал, изработен от насечени дървесни частици, които се комбинират с възли и лепила, след което се пресоват в плосък панел. OSB е известен със своята здравина, устойчивост на влага и отлична цена-качество. Той се използва широко за изграждане на подови покрития, стени и покриви в строителството на жилищни и търговски сгради.

Дървени материали

Дървените материали включват различни видове дървесина, като дъски, греди, фурнири и дървени плочи. Те предлагат естествен красив външен вид и разнообразие от текстури, което ги прави подходящи за различни строителни и декоративни приложения. Дървените материали се използват за изграждане на мебели, подови настилки, облицовки, изработване на декоративни елементи и много други. С разнообразието си от видове и качества, дървените материали са предпочитан избор за множество проекти в строителството и дизайна.

Покривни прозорци

Завършете проекта си с висококачествени покривни прозорци, които осигуряват естетика и функционалност. От просторни прозорци за покриви до иновативни решения за осветление и вентилация, ние предлагаме разнообразие от възможности за вашата сграда.

Независимо от избора ви, в категорията "Градивни и покривни материали" ще намерите висококачествени продукти, които отговарят на вашите изисквания за качество и функционалност.