×

Градински люлки

Показване на 1-45 of 57 продукта

     Релакс в градината през лятото. Напълно постижимо стига да разполагате с люлка или поне хамак. След натоварен работен ден или изтощителни занимания, отпускането в хамак или градинска люлка с изстудено питие под ръка е особено примамливо. Инвестицията в тези продукти наистина си струва и ще Ви накара да се чувствате превъзходно от направения избор. 

     Красиви и функционални градински люлки

     Градински люлки с метална конструкция и сенници, въжени люлки, люлеещи се столове, люлки-хамаци – разнообразието от модели на пазара е огромно. Каквото и да изберете, определено ще се чувствате удобно и комфортно.

     Градинските люлки с метална конструкция и сенници обикновено са двуместни или триместни, но се предлагат и четириместни модели. Металните конструкции са изработени от неръждаема прахово боядисана стомана, а текстилните части могат да се перат или чистят с пароструйка. Снабдени са с възглавници за по-голямо удобство, а някои модели са и с поставка за чаша. 

     Предлагат се и още по-функционални модели, при които облегалката се пуска и люлките се превръщат в легло, гарантиращо пълен релакс. 

     Люлеещите висящи столове са с модерен и стилен дизайн, предразполагат към релакс и романтика, а не рядко и към сладка дрямка. Лекото полюшване определено може да Ви пренесе в страната на сънищата, а такъв сън е сред най-приятните. Висящият стол е идеален и за четене на книга. Люлеещите столове са с метална стойка и възглавници за удобство, а самият стол е изработен от ратан или PVC ратан.  

     Предимството на висящите въжени люлки е, че освен в двора или градината, можете да ги ползвате и при почивка сред природата. В dshome.bg ще откриете модели на марката DeHome в различни десени, с включени две възглавници в комплекта. 

     Да мотивираме децата да играят навън

     Люлките определено са любим атракцион за децата и основателна причина да изоставят игрите на мобилни устройства. В продуктовата гама на нашия онлайн магазин са включени разнообразни модели детски люлки, които със сигурност ще зарадват вашите малчугани. Изделията са изработени от издръжливи материали, устойчиви на атмосферни условия. 

     От dshome.bg можете да закупите за вашите деца люлки тип махало, хамаци-люлка, люлки тип чиния, както и голяма люлка със здрава стоманена рамка и две ергономични седалки, с която ще създадете усещане за детска площадка в двора или градината. 

     Да релаксираме в хамак

     Излежаването в хамак под гъста сянка несъмнено е доста приятно занимание. Хамаците обикновено се закрепват с въжета на дървета, но се предлагат и такива на стойка, като има и модели със сгъваеми стойки. Предимството на хамаците със стойка е, че можете да ги сложите където си пожелаете. Не е задължително хамаците да бъдат в градината. Те могат да бъдат поставяни и на закрито, като се използват две куки, закрепени за тавана.

     Хамаците се изработват от текстил или от висококачествени въжета с възли и без възли и притежават максимална здравина и издръжливост. Носещите летви са направени от твърдо дърво - бук, дъб или акация.

     Разгледайте и какви градински мебели като маси, столове, пейки, чадъри, шезлонги и атрактивни комплекти предлага DS Home.