fbicon
×

Работно облекло

DS Home предлага разнообразна гама от работни облекла, предназначени за различни работни условия и индустрии. Нашите продукти включват работни дрехи, работни ръкавици, обувки и ботуши и друго работно облекло, всички проектирани за издръжливост, комфорт и безопасност. Работните дрехи са изработени от висококачествени материали, осигуряващи защита срещу опасности като пожар, химикали и електричество. Работните ръкавици са направени от различни материали, като кожа, гума и плат, предлагащи издръжливост, комфорт и защита срещу остри предмети, топлина и химикали. Обувките и ботушите са оборудвани с функции за безопасност като защита на пръстите, нехлъзгащи се подметки и дишаща материя, осигуряващи издръжливост, комфорт и защита срещу различни опасности. Другото работно облекло включва допълнителни аксесоари като шапки, очила, каски и предпазни средства за очите, ушите и лицето, които подобряват безопасността и комфорта на работното място.

Работни дрехи

Работните дрехи са основна част от работното облекло, осигуряващо защита срещу опасности като пожар, химикали и електричество. Нашите работни дрехи са изработени от висококачествени материали, предлагащи издръжливост, комфорт и защита за различни работни условия.

Работни ръкавици

Работните ръкавици са предназначени да осигурят защита на ръцете по време на различни работни задачи. Нашите работни ръкавици са изработени от различни материали, като кожа, гума и плат, предлагащи издръжливост, комфорт и защита срещу остри предмети, топлина и химикали.

Обувки и ботуши

Обувките и ботушите са от съществено значение за осигуряване на безопасността и комфорта на краката по време на работа. Нашите обувки и ботуши са проектирани с функции за безопасност като защита на пръстите, нехлъзгащи се подметки и дишаща материя, осигуряващи издръжливост, комфорт и защита срещу различни опасности.

Друго работно облекло

 В тази категория ще намерите допълнителни артикули за работно облекло, като шапки, очила, каски и предпазни средства за очите, ушите и лицето. Тези аксесоари са проектирани да подобрят безопасността и комфорта на работното място, предлагайки издръжливост и функционалност за различни приложения.