fbicon
×

Мистрии

Показване на 1-40 of 56 продукта

Качествени мистрии от DS HOME

Мистриите за строителство са основен инструмент в строителната индустрия, използван за нанасяне и разглаждане на различни строителни материали като цимент, мазилка, зидарска маса и други. Те се използват от зидари, майстори, строителни работници и дори обикновени клиенти за оформяне на стени, тавани, плочи, фасади и други строителни конструкции.
Различни видове мистрии за строителство

Класическа мистрия

Класическата мистрия е инструмент с плоска метална повърхност и дръжка, която се използва за нанасяне и зазглаждане на зидарски материал върху дадената повърхност. Тя предоставя възможност за равномерно разпределение на материала и изглаждане на повърхността за постигане на желаната текстура и финална визия.

Шпакловъчна мистрия

Шпакловъчната мистрия има по-широка и тънка както и по-гъвкава метална повърхност, която е подходяща за нанасяне и изглаждане на шпакловъчни материали като гипс, шпакловка или фуга. Тя позволява на майсторите да работят с по-големи количества материал и да постигнат гладък и равномерен финиш на повърхността.

Зъбчати мистрии

Зъбчатите мистрии имат релефна метална глава със зъбци или ребра, които помагат за по-ефективно нанасяне на лепила, зидарска маса или други пастообразни материали. Те са особено полезни при работа тип – лепене на плочки, керамични или приложения, където е необходимо постигане на правилна дебелина на материала.

Гладка мистрия

Гладката мистрия е със супер гладка метална повърхност без релеф, която се използва за финален завършек на повърхността след нанасяне на материалите с други видове мистрии. Тя е предпочитан избор за постигане на перфектно гладки и равномерни повърхности, което я прави незаменима за финишните работи в строителството.

Мистрия за мазилка

Мистрията за мазилка е специализиран инструмент, използван за нанасяне и изглаждане на мазилка върху строителната повърхност. Тя е обикновено с широка и плоска метална повърхност или с гъвкава пластмасова такава, която позволява на майсторите да работят с удобство и ефективност, като постигат гладък и равномерен финиш на мазилката.

Мистрия за газобетон

Мистрията за газобетон е специализиран инструмент, създаден специално за работа с газобетонни блокчета. Този вид мистрии има назъбена глава във формата на ваничка където се събира материал. Подходяща за нанасяне и изглаждане на специфичните за газобетона строителни материали. Осигурява прецизно и ефективно покритие на блокчетата, което е от съществено значение за стабилността и качеството на газобетонните стени и конструкции.

Мистрия за ъгли

Мистрията за ъгли е специализиран инструмент, предназначен за работа върху ъглите на строителните конструкции(стени или тавани). Тя обикновено разполага с остра метална глава, която позволява на майсторите да нанасят и изглаждат материалите с прецизност и ефективност в ъглите на стените или таваните, като осигуряват професионален и качествен завършек. Има модели както за външни така и за вътрешни ъгли.

Какви мистрии предлага DS Home

В DS Home ще откриeте най-различни модели модели мистрии, със всякакви по вид повърхности за извършване на точно определени дейности. Предлаганите от нас артикули са на утвърдени производители в сферата на строителството, на достъпни цени.
Поръчайте от онлайн магазин DS Home и вземете безплатно от магазините ни в София, Варна, Бургас, Добрич. Можем да доставяме и чрез куриер до всяка точка и обект в страната.Филтър
Цена
-
Марка
Материал
Дължина см
Широчина см