×

Отвертки

Показване на 1-45 of 194 продукта

Качествени отвертки от DS HOME

Отвертките са неизменна част от инвентара на всеки човек, без значение дали е майстор или обикновен потребител. Така или иначе в даден момент ще ви е необходимо да ги използвате в ежедневието си. Тези ръчни инструменти имат разнообразие от модели, които се използват за затягане винтове с различни глави. В зависимост от специфичните изисквания, отвертките се предлагат в различни форми, размери и материали.

Видове отвертки

•    Плоска отвертка: Използва се за затягане на винтове с плосък канал на главата.
•    Кръстата отвертка: Има глава с канал във формата на кръстче, която позволява на ползващия да упражни силен натиск върху винтовете с кръстосаната шлицова форма.
•    Торкс отвертка(звездовидна): Специализиран вид отвертка с глава, която се адаптира към винтове със звездовидна форма на главата.
•    Индустриални отвертки: Предназначени за професионална употреба в индустриални среди. Те са обикновено по-здрави и устойчиви на натоварване.
•    Прецизни отвертки: Малки отвертки, често със заменяеми битове(сменящи се глави), които се използват за деликатни и прецизни работи, като електроника или часовници.

Предназначение

•    Удобство и лесна употреба: Отвертките са леки, компактни и лесни за носене, което ги прави идеални за широк спектър от дейности, от домашни ремонти до професионални ремонти.
•    Устойчивост: С различните видове и размери на отвертките, потребителите могат да се справят с почти всяка задача, която изисква затягане или развинтване.
•    Ефикасност и прецизност: Правилното използване на подходящия вид отвертка за конкретната задача може да увеличи ефективността на работата и да намали риска от повреди както на инструмента, така и на работната повърхност.
•    Индустриални приложения: В професионална среда отвертките са от съществено значение за редовното поддържане и сервизиране на машини и оборудване.
Независимо дали сте професионален майстор или не, наличието на правилно подбран набор от отвертки е от съществено значение за успешното изпълнение на ремонтните и монтажни задачи.

Какви отвертки предлага DS Home

В DS Home ще откриeте най-различни модели отвертки, със всякакви по вид накрайници или захващащи глави. Предлаганите от нас модели са на утвърдени български и чужди производители, на достъпни цени.
Поръчайте от онлайн магазин DS Home и вземете безплатно от магазините ни в София, Варна, Бургас, Добрич. Можем да доставяме и чрез куриер до всяка точка и обект в страната.