fbicon
×

Бъркалки

Показване на 1-21 of 21 продукта

Какво представляват бъркалките?

Бъркалките за миксери за представляват важен инструмент в строителната индустрия, използван за смесване на различни строителни материали като цимент, бетон, замазки и други. Тези инструменти са създадени с цел улесняване на процеса на подготовка на смесите и осигуряване на равномерно разпределение на съставките. В DS Home се предлагат различни модели бъркалки, включващи разнообразие от размери и функционалности, за да отговорят на различните изисквания на строителите. Някои модели са подходящи за по-леки и по-прецизни смеси, като например за замазки или грундове, докато други са предназначени за по-големи обеми и по-тежки материали като бетон.
Бъркалките предоставят гъвкавост и контрол върху процеса на смесване и се използват за по-малки проекти или когато е необходимо прецизно приложение.


Бъркалките за строителните миксери са от съществено значение за успешното изпълнение на строителни дейности, като осигуряват ефективно смесване на материалите и подпомагат постигането на високи резултати.
В допълнение към основните модели бъркалки за строителството, съществуват и специализирани видове, които се използват за конкретни материали или приложения.


Бъркалките за боя са проектирани специално за смесване на бои и лакове, осигурявайки равномерно разпределение на пигментите и консистентноста на сместа. Те често разполагат със специални миксерни глави или въртящи се лопати, които осигуряват ефективно смесване и минимално количество балони.
Бъркалките за замазки са предназначени за смесване на различни видове замазки и грундове, като например гипсови, циментови или полимерни замазки. Те обикновено имат по-голяма мощност и здравина, за да се справят с вискозни материали и да осигурят хомогенна смес.


Универсалните бъркалки са проектирани да бъдат универсални в използването си, позволявайки на потребителите да смесват различни видове материали с един инструмент. Те често разполагат с различни приставки или настройки, които позволяват на потребителя да приспособи бъркалката според конкретните изисквания на проекта. Тези модели предлагат гъвкавост и удобство за потребителя, като същевременно осигуряват ефективно смесване на различни материали.

Какви бъркалки предлага DS Home

В DS Home ще откриeте най-различни модели бъркалки, за всякакво предназначение. Предлаганите от нас модели са на утвърдени производители, на достъпни цени.
Поръчайте от онлайн магазин DS Home и вземете безплатно от магазините ни в София, Варна, Бургас, Добрич. Можем да доставяме и чрез куриер до всяка точка и обект в страната.

Филтър
Цена
-
Цвят
Марка
Материал
Дължина см
Диаметър см.
Диаметър мм.
Покажи повечеПокажи по-малко