fbicon
×

Тоалетни седалки

Тоалетни седалки

Тоалетна седалка със забавено падане Магнолия NIKIPLAST-M

18,90 лв. 25,20 лв.
Оставащо време
Тоалетни седалки

Тоалетна седалка за моноблок Playa J492901 VIDIMA

69,03 лв. 92,04 лв.
Оставащо време
Тоалетни седалки

Седалка и капак, термопласт mira/ neo / libero

17,91 лв. 23,88 лв.
Оставащо време
Показване на 1-28 of 28 продукта

Тоалетните седалки – елегантни и функционални

  Тоалетните седалки обикновено се продават заедно с тоалетните чинии, но често се налага да бъдат подменяни. В случай че имате определен модел тоалетна чиния от серия на даден производител, то седалката трябва да е съвместима с нея. Предлагат се тоалетни седалки с различна форма, размери, цветове, с принтове, като някои са универсални модели.

От какъв материал се изработват тоалетните седалки

• Дуропласт – едни от най-разпространените тоалетни седалки. Те са здрави и издръжливи, устойчиви на удари и надрасквания. Почистват се изключително лесно и не поемат миризми. Придават по-елегантен завършек на тоалетната чиния.

• Полипропилен – издръжливи и дълготрайни тоалетни седалки, устойчиви на влага. Те са леки и лесни за монтаж и поддръжка. 

• Полирезин – устойчиви на удари и износване тоалетни седалки с добра влагоустойчивост. Предлагат се в различни цветове, текстури и дизайни.

• PVC – издръжливи тоалетни седалки с висока устойчивост на влага, лесни за поддържане и почистване, на по-достъпни цени.

• Дървесина – дървените тоалетни седалки (от бамбук, MDF и др.) придават естествен и топъл вид на банята. При добра поддръжка могат да бъдат изключително издръжливи и дълготрайни. Обикновено са по-топли на допир и предлагат по-голям комфорт при сядане.

Функции и характеристики

Тоалетни седалки със забавено падане – имат панти със специален механизъм, позволяващ плавно затваряне, така че да не се чува неприятен шум.

Тоалетни седалки със сензор - капакът на тоалетната чиния се отваря и затваря автоматично благодарение на специален сензор.

Антибактерални – имат анти бактериално покритие, осигуряващо по-добра хигиена и дълготрайност.

Затоплящи се – седалката може да се затопля, което прави тоалетните седалки от този вид чудесни за ползване през студените месеци от годината.

Комбинирани - чудесен избор за семейства с малки деца. В комплекта обикновено присъстват двойни или тройни седалки с различни диаметри.

Детски седалки за тоалетна - намаляват отвора на тоалетната чиния, за да я направят подходяща за деца.  Осигурят комфорт и пълна безопасност за мъниците.

Как да изберем подходяща тоалетна седалка

 Убедете се, че седалката, която избирате, е съвместима с размера и формата на вашата тоалетна чиния. Ако имате съмнения, най-добре да измерите разстоянието между отворите за монтаж, както и основните размери.

 Изберете цвят, който се вписва в цветовете на вашата баня. Вземете предвид и дизайна на седалката, за да съответства на интериора на вашата баня.

 Изберете седалка от висококачествени материали, които ще осигурят дълготрайност и надеждност. Проверете препоръки от други потребители, за да се уверите, че избирате продукт от доказан производител.

Какви тоалетни седалки предлага DS Home

В нашия онлайн магазин предлагаме разнообразни модели тоалетни седалки – от различни материали, с различна форма, размери и цветове, както и с цветни принтове. Залагаме на качествени, функционални и стилни модели, на доказани производители.

Разгледайте нашите предложения и поръчайте на достъпни цени от онлайн магазин DS Home с бърза и безплатна доставка до магазините ни в София, Варна, Бургас, Добрич. Можем да доставяме и чрез куриер до всяка точка и обект в страната.