×

Чинии

Показване на 1-44 of 44 продукта

     Удоволствието от вкусната и добре приготвена храна е много по-голямо, ако е поднесена в красиви и стилни чинии. Добрата им подредба на трапезата също допринася за една прекрасна и уютна вечеря с близки и приятели. Затова е важно всяко домакинство да разполага с необходимия набор чинии, които да удовлетворят потребностите при всеки повод.

     DS Home предлага най-различни видове чинии с разнообразни размери, цветове и модели. В асортимента ни ще откриете както порцеланови и стъклени изделия, така и пластмасови като предлаганите от нас продукти са предимно на доказани турски марки. 

     В раздела с чинии на онлайн магазина ни ще откриете дълбоки чинии - за сервиране на супа, паста, ризото, салата, ястия със сос, чинии за основни ястия - плитки или с периферия, с кръгла или квадратна форма, както и десертни чинии и купи. Диаметърът на съдовете за хранене варира между 15 и 25 см.

     Макар че пластмасови чинии обикновено използваме когато сме на пикник, екскурзия, къмпинг, в двора или градината, те са добро предложение и за хапване у дома. Днес на пазара се предлагат изключително стилни и оригинални пластмасови чинии, които биха били чудесно допълнение към съдовете във всяка кухня.

     В асортимента ни ще откриете и комплекти от по 6 броя дълбоки, десертни и чинии за основни ястия.

Защо да изберете DS Home?

     Чиниите, предлагани от dshome.bg, са произведени от висок клас материали. Отличават се с качествена изработка и издръжливост. Изборът на качествени и красиви чинии със сигурност е добра инвестиция за всеки дом. Артикулите в нашия каталог са чудесно предложение и за подарък за всеки повод. 

     Разгледайте и други съдове, предлагани от dshome.bg:

- Сервизи;

- Купи;

- Чаши;

- Тенджери;

- Тигани;

както и всякакви други съдове и прибори за хранене, необходими в домакинството.