fbicon
×

Профили за гипсокартон

Показване на 1-21 of 21 продукта

Категория "Профили за гипсокартон" включва разнообразни продукти, предназначени за изграждане и завършване на стени, тавани и други конструкции с използването на гипсокартон. Тези профили са създадени да осигурят здрава и стабилна основа за монтаж на гипсокартонни плоскости, като същевременно позволяват гъвкавост и лесно прилагане на различни дизайнерски решения.

В тази категория се предлагат различни типове профили, включително:

CD профили

Тези профили се използват за създаване на рамки за стени и тавани. Те предоставят здрава подкрепа за гипсокартонните плоскости и осигуряват правилна геометрия на конструкцията.

UD профили

UD профилите се използват за завършване на ръбовете на стените и таваните. Те осигуряват защита на ръбовете от нараняване и дават възможност за постигане на гладък и естетичен завършек.

Закрепващи профили

Тези профили се използват за закрепване на гипсокартонни плоскости към стени, тавани и други повърхности. Те осигуряват здраво и сигурно закрепване, като същевременно допринасят за стабилността на цялата конструкция.

Декоративни профили

Този тип профили се използва за добавяне на декоративни елементи към гипсокартонните стени и тавани. Те предлагат разнообразие от дизайнерски възможности, като могат да включват различни форми, текстури и релефи.

Съществуват различни размери и форми на профилите за гипсокартон, които могат да бъдат избрани в зависимост от конкретните изисквания на проекта. Тези продукти са от съществено значение за изграждането на здрави, функционални и естетични интериорни конструкции, като същевременно осигуряват бърз и ефективен монтаж.

Филтър
Цена
-
Марка
Материал
Дебелина
Дължина см
Широчина см