fbicon
×

Градинска техника

Подобрете ефективността на вашата градина с нашата широка гама от висококачествена градинска техника. Независимо дали става дума за косачки, тримери, храсторези, водни помпи, резачки, триони, водоструйки, фрези, пръскачки или консумативи, ние имаме всичко необходимо, за да поддържате градината си в отлично състояние. Нашите продукти са проектирани да бъдат издръжливи, лесни за употреба и ефективни, което ги прави идеалният избор за градинари от всички нива на умения.

Косачки, тримери, храсторези

Поддържайте тревните площи под контрол с нашата гама от косачки, тримери и храсторези. Тези инструменти са проектирани да осигурят равномерно косене, чисто рязане и цялостно поддържане на тревни площи от всякакъв размер. Нашите продукти използват напреднали технологии, за да осигурят оптимална производителност и минимално усилие от ваша страна.

Водни помпи

Пренасяйте вода ефективно с нашите водни помпи. Тези инструменти са идеални за напояване на градини, пълнене на басейни, изпомпване на отпадни води и много други приложения. Нашите водни помпи са проектирани да бъдат издръжливи, лесни за използване и способни да се справят с различни дебити и налягания.

Резачки и триони

Подрязвайте дървета и храсти с нашите резачки и триони. Тези остри инструменти са проектирани да режат ефективно и прецизно, осигурявайки чисти разрези всеки път. Леките, но здрави конструкции правят тези триони лесни за носене и управление, докато здравите зъбци остават остри за продължителна употреба.

Водоструйки

Почистете ефективно градината си с нашите водоструйки. Тези мощни инструменти премахват мръсотията, мръсотията и упоритите петна от различни повърхности, включително павета, плочки и мебели на открито. Нашите водоструйки са лесни за използване и разполагат с регулируеми дюзи за различни почистващи задачи.

Фрези

Аерирайте и подготвяйте почвата за засаждане с нашите фрези. Тези инструменти са проектирани да разкъсват и преобръщат почвата, подобрявайки нейната структура и позволявайки по-добро проникване на вода и въздух. Здравите дръжки осигуряват добър захват и контрол, докато острият режещ ръб помага за по-лесно проникване в земята.

Пръскачки

Защитете вашата градина от вредители и болести с нашите пръскачки. Тези инструменти са проектирани да разпръскват вода или химически разтвори равномерно върху големи площи, осигурявайки цялостна защита срещу вредители и болести. Нашите пръскачки са лесни за използване и разполагат с регулируеми дюзи за различни приложения.

Консумативи за градинска техника

Удължете живота на вашата градинска техника и подобрете нейната производителност с нашите консумативи. От масла за косачки и корда за тримери до филтри за водоструйки и маркучи за пръскачки, ние разполагаме с всичко необходимо, за да поддържате инструментите си в отлично състояние.