fbicon
×

Подови настилки

 Намерете идеалните подови настилки за вашия дом с нашата широка гама от опции за подови настилки. От ламинат и паркет до первази, тапи, снадки и ъгли, ние имаме всичко необходимо, за да завършите безупречно всеки проект за подова настилка. Изберете от различни стилове, цветове и материали, за да създадете красив и издръжлив под, който ще издържи. Преобразете всяко пространство във вашето жилище с нашите висококачествени подови настилки.

Ламинати и паркети

 Изберете от нашата изключителна селекция от ламинатни и паркетни подови настилки, за да придадете на дома си изискан и изтънчен вид. Нашите ламинати имитират естествения вид на дървото, предлагайки издръжлива и лесна за поддръжка алтернатива на традиционния паркет. Паркетите от твърда дървесина добавят топлина и характер към всяко помещение, осигурявайки дълготрайна красота и издръжливост.

Первази, тапи, снадки и ъгли

Завършете безупречно инсталацията на вашата нова подова настилка с нашата широка гама от первази, тапи, снадки и ъгли. Нашите первази са налични в различни материали, като MDF, дърво и PVC, което ви позволява да изберете идеалния стил, за ​​да допълвате вашия под. Тапите осигуряват гладко покритие около ръбовете на вашите подови настилки, докато снадките и ъглите гарантират професионално завършване на вашите проекти за подови настилки.

Подложки за ламиниран паркет

Защитете и подобрете производителността на вашата ламинирана подова настилка с нашите висококачествени подложки за ламиниран паркет. Подложките осигуряват изолация, намаляват шума и действат като бариера срещу влага, удължавайки живота на вашата подова настилка. Изберете от различни дебелини и нива на плътност, за да намерите идеалната подложка за вашите специфични нужди.