fbicon
×

Обков

Какво ще откриете в категория обков

Обковът играе важна роля във всяко обзавеждане и дизайн на интериор. В нашата широка гама от обков вие ще намерите всичко необходимо, за да завършите вашия проект със стил и функционалност. Разгледайте нашите секции, за да откриете точно това, от което се нуждаете:

Мебелни колела

Идеалният избор за мебелите ви, които изискват мобилност и лесно преместване. Нашите мебелни колела осигуряват гладко и безпроблемно движение върху различни повърхности.

Планки

Планките са важен елемент за стабилност и поддръжка на мебелите. Предлагаме разнообразие от планки с различни размери и материали, подходящи за всякакъв вид мебели.

Райбери за врати

Внесете стил и функционалност във вратите с райберите ни. Те не само предлагат поддръжка и защита на вратите, но и добавят допълнителен елемент на декора.

Брави

Сигурността е от съществено значение, затова предлагаме разнообразие от брави за всеки вкус и нужда. Нашите брави комбинират надеждност с елегантен дизайн.

Дръжки за брави

Предлагаме широка гама от дръжки за брави, които допълват стила и функционалността на вашите врати. От класически до съвременни дизайни, вие ще откриете точното съчетание за вашите нужди.

Панти

Нашите панти осигуряват плавно и стабилно функциониране на вратите и прозорците. Изберете от различни размери и видове, за да се съобразят с вашите специфични изисквания.

С най-новите тенденции в дизайна и качествени материали, нашата категория с обков ви предоставя всичко необходимо, за да направите вашия проект успешен и във всяко отношение удовлетворителен.