×

Осветление, ел. материали и крушки

В нашата категория "Осветление, ел.материали и крушки" ще откриете широка гама от продукти, удовлетворяващи всички вашите нужди за осветление и електрически материали.

Интериорно осветление

Осигурете си уют и стил във вашия дом с нашите полилеи, пендели, аплици, плафони, лампиони и настолни лампи. Разнообразие от луминисцентни тела, луни и панели, както и спотове, за да създадете подходяща атмосфера във всеки интериорен проект. Включете и сензори за аварийно осветление, за по-голяма сигурност.

Външно осветление

Превърнете вашата градина или входната част на дома в оазис от светлина с нашите градинско и фасадно осветление. Изберете сред разнообразие от соларни лампи и влагоустойчиви осветителни решения, които не само подчертават красотата на вашето пространство, но и го правят по-безопасно през нощта.

Електрически крушки и лампи

Открийте разнообразие от крушки с нажежаема жичка, LED лампи и луминисцентни лампи, които осигуряват икономичност и ефективно осветление за всяка стая или външно пространство.

Електрически кабели

В нашата гама от електрически кабели и аксесоари ще намерите всичко необходимо за създаване на безопасна и функционална електрическа инсталация у дома или на работното място.

Електрическо оборудване

Разгледайте разнообразието от ключове и контакти, разклонители и удължители, предпазители, вентилатори, вентилация и друго електрическо оборудване, което ще ви помогне да реализирате всеки електроинсталационен проект.